PR CUAET
-
Зазвичай від 1 тижня до 3. Доволі швидко
-
Так, новий job offer є і ріщення лміа теж. Просто я чомусь думала що то якийсь особливий процес і то має робити той же адвокат, що лміа робила, а судячи з опису я служила сама подати
-
Так можете, головне щоб усім вимогам по ноку відповідали, оскільки це дуже важливо при подачі на робочу візу і подали копію джоб офера і рішення по лміа
-
Там є читання і слухання, приклади письмових вправ і теми для мовлення. Один в один як на іспиті
-
Почитала документи по LMIA то виникло питання - якщо в мене є лміа то чи можу я сама податися на новий закритий воркперміт сама, через той портал , де я подавала на візу? З опису виглядає що можу сама, напевно буде платно, але якщо раптом з ПР не вийде до червня 24, то можна пробувати
-
Привіт усім, скільки часу потрібно для отримання номінації після подання вашої заявки? Дякую
-
Однозначно вартує
-
На Квебеке- sélection de Québec. Эту анкету они сами передают. И там надо отметить нет
-
Шановні одногрупники. У нас є чудова гілка з обговорення довідки про несудимість. Там океан інформації. Продовжіть обговорення там
-
Зміни відбулись десь восени, тобто пізніше. Я спробую відправити батьків у МВС, подивимось що їм в результаті видадуть. Довідка не стає недійсною через те що ви перетнули кордон) знову ж таки, аутлендери подають довідку і продовжують знаходитись в Україні, це ок. В залежності від програми 3, 6 місяців срок придатності (якщо продовжити знаходитись в Україні). А так всі офіцери різні і питання майже до будь-якого документу можуть бути, а може не бути, це рандом трохи