PR CUAET
-
Там є читання і слухання, приклади письмових вправ і теми для мовлення. Один в один як на іспиті
-
Почитала документи по LMIA то виникло питання - якщо в мене є лміа то чи можу я сама податися на новий закритий воркперміт сама, через той портал , де я подавала на візу? З опису виглядає що можу сама, напевно буде платно, але якщо раптом з ПР не вийде до червня 24, то можна пробувати
-
Привіт усім, скільки часу потрібно для отримання номінації після подання вашої заявки? Дякую
-
Однозначно вартує
-
На Квебеке- sélection de Québec. Эту анкету они сами передают. И там надо отметить нет
-
Шановні одногрупники. У нас є чудова гілка з обговорення довідки про несудимість. Там океан інформації. Продовжіть обговорення там
-
Зміни відбулись десь восени, тобто пізніше. Я спробую відправити батьків у МВС, подивимось що їм в результаті видадуть. Довідка не стає недійсною через те що ви перетнули кордон) знову ж таки, аутлендери подають довідку і продовжують знаходитись в Україні, це ок. В залежності від програми 3, 6 місяців срок придатності (якщо продовжити знаходитись в Україні). А так всі офіцери різні і питання майже до будь-якого документу можуть бути, а може не бути, це рандом трохи
-
Я не в Україні зараз, тому робила через дію і консульство але родичі робили через сервісний центр на весні, бо дією не користуються. Хоча вона все одно вже не дійсна, бо їздили туди-сюди. Я не знаю, які вимоги до довідки, якщо людина подається з України. Переважна більшість подавалася і подається з Канади і є випадки, коли довідка з дії не приймається🤷🏻♀️
-
Ви робили нещодавно? І вам видавали гарний папірець з тризубом, як раніше? Я буду пробувати, але читала що наразі все повністю переїхало в онлайн і довідка однакова буде, що онлайн, що офлайн. Доречі офіцери ircc можуть підтвердити справжність документу по QR коду на державному сайті. В цьому суть цієї фічі
-
Є така послуга! Можна в дії, а можна отримати в СЦ МВС. А також її можна отримати в ЦНАПах. Ну, а далі переклад і нотаріальне засвідчення підпису перекладача. Так отримують в Україні
-
Нема вже такої послуги. Довідки тепер електронні. Діджиталізація.
-
В будь-якому сервісному центрі МВС
-
Всім привіт, потрібно подавати довідку про несудимість з самої Канади, якщо тут більше ніж 6 міс?
-
В якому органі завіряти?
-
А як бути аутлендерам з України?