PR CUAET
-
А як бути аутлендерам з України?
-
На сайті IRCC чітко вказано, хто має видати довідку. Справа в тому, що з дії - це електронно згенерований документ з QR кодом, щоб перевірити його чинність. Єдиний ньюанс, що доступу до бази українського МВС у IRCC не має. Як вони можуть перевірити справжність? Адже цю довідку можна легко склепати у фотошопі. Саме тому офіцери мають повне право запросити довідку, видану консульством.
-
Так і паперові довідки Україна нещодавно перестала робити, офіцери просто ще не в курсі в більшості)
-
Хз...
-
Ну... Люди писали що їм робили додаткові запити деколи
-
Та перестрахуватись можна звичайно. Але ж чому «правильно» завіряти діджитал довідку таку саму, ідентичну до довідки що отримують в Україні? Мене це максимально дивує, те саме що я піду паспорт завірити кудись
-
Якби так було тоді б всім дію одобрювали... Але думаю що краще перестрахуватися і зробити все правильно
-
Якщо вона з Дії згенерована, то ні
-
Я не в Україні зараз, тому робила через дію і консульство але родичі робили через сервісний центр на весні, бо дією не користуються. Хоча вона все одно вже не дійсна, бо їздили туди-сюди. Я не знаю, які вимоги до довідки, якщо людина подається з України. Переважна більшість подавалася і подається з Канади і є випадки, коли довідка з дії не приймається🤷🏻♀️
-
Ви робили нещодавно? І вам видавали гарний папірець з тризубом, як раніше? Я буду пробувати, але читала що наразі все повністю переїхало в онлайн і довідка однакова буде, що онлайн, що офлайн. Доречі офіцери ircc можуть підтвердити справжність документу по QR коду на державному сайті. В цьому суть цієї фічі
-
Є така послуга! Можна в дії, а можна отримати в СЦ МВС. А також її можна отримати в ЦНАПах. Ну, а далі переклад і нотаріальне засвідчення підпису перекладача. Так отримують в Україні
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/corporate/contact-ircc/web-form.html
-
Нема вже такої послуги. Довідки тепер електронні. Діджиталізація.
-
В будь-якому сервісному центрі МВС
-
Всім привіт, потрібно подавати довідку про несудимість з самої Канади, якщо тут більше ніж 6 міс?
-
В якому органі завіряти?
-
А як бути аутлендерам з України?
-
На сайті IRCC чітко вказано, хто має видати довідку. Справа в тому, що з дії - це електронно згенерований документ з QR кодом, щоб перевірити його чинність. Єдиний ньюанс, що доступу до бази українського МВС у IRCC не має. Як вони можуть перевірити справжність? Адже цю довідку можна легко склепати у фотошопі. Саме тому офіцери мають повне право запросити довідку, видану консульством.
-
так email сьогодні; зазначено що 2-5 роб. дні, але прийшли відразу
-
Так, думаю так краще буде. Я просто забув що так можна, довго думав що будемо по Alberta Opportunity Stream, там трохи інакше все, без Express Entry та подачі удвох. Ще не переключився на нові реалії Британської Колумбії
12 Jan 2024, 17:45
Post 21044 of 390810
4 minutes ago