PR CUAET
-
Я відштовхувалась від цього
-
Я робила через компанію в Онтаріо, десь 550 доларів, зайняло біля місяця
-
Нехай як хотять там Мені взимку максимум треба піар😅
-
Тоді свій статус ви вказуєте як воркер, а не як візітор
-
шановне товариство, як можна оцінювати, що компанія eligible під Accelerated Tech Pathway (NAICS) Codes ? наперед вдячний за будь-які поради!
-
Нам в Едмонтоні також сказали!
-
Напишіть мені, будь ласка, контакт в приватні повідомлення. У мене є всього 30 днів, щоб отримати довідку, перекладати і подати в IRCC.
-
Ок, дякую, тут виправлю. а далі як? Чи ми ще підпадаємо під статус … under an active public policy…
-
Написала
-
І всередині заявки вказувала UKRAINE2022
-
И не забудьте, слоты будут на вторую половину августа - сразу мотаете календарь на август). Видите чёрный квадратик на дате - жмёте, мгновенно не задумываясь, жмёте время и подтвердить. Проверяете имейл, и если он есть - Вы везунчик 😆
-
Не факт, минулого разу не було…
-
Я після 31 березня теж обирала, що підпадаємо) Результатів ще нема, заявка в процесі.
-
Вы подавали уже после 31 марта?
-
Я теж намагалась прослідкувати закономірність, її нажаль немає))) позаминулого разу вибірка була чт та пт)) але будемо надіятись, що вибірка завтра буде, і бажано б велика
-
Звісно не факт, але минула буда в середу, зазвичай коли роблять у вівторок, то ще є вибірки середа четвер
-
Дитині ви можете отримати незалежно від того, подалися до 31 березня чи після. Бо це загальні підстави, які діють для всіх дітей (усіх націй). Але після 31 березня вже платно, як і для усіх інших (неукраїнців)
-
Спитати в компанії код діяльності naics
-
А обирати apply for WP with same employer чи Restore status as a worker? - це вже у формі 5710
-
даже не надейтесь что вам через месяц дадут АРО! если декабрь ждет уже 8 месяцев и еще не получили АОР то от сегодняшнего дня додайте себе еще 4-5 месяцев ожидания!
12 Jan 2024, 17:45
210489/449025
5 minutes ago