PR CUAET
-
Меня не эта информация интересовала
-
Я обирала як новий ворк перміт з новим імплоєром. Не знаю, чи так треба було, чи ні. До 31 березня обирала те ж саме.
-
Але я думала треба рахувати від здачі біометріі А тут кажуть, що все в порядку дати подачі все одно буде
-
Я сама чекаю на еліджібіті І розумію що це все ще довго
-
Просто ху ноус, може вони вирішать що до річниці програми треба прискоритись
-
Ну це да Розумію
-
Ну взагалі то вона права. Навіть якщо аор дадуть, що ні нащо не впливає. То чекати на головний етап еліджибиті буде дуже довго бо будуть давати еліджибиті саме тому великому потоку заявок
-
Подтвердить чем ? Выскакивает квадратик "запис в е-чергу" нажимаешь , а там "цей час зайнятий" . Я пока доходила только до этого этапа
-
Чи ви реєстрували в військомату, що є багатодітним, маєте посвідчення?
-
У вашому випадку річ не йде про терміни. Вам тільки слідкувати за чатом коли пройдуть від 31 жовтня до 13 листопада.
-
Сподіваємось
-
Це точно
-
На жаль еліджибиті ми не бачили тривалий час. Отже всі сподіваняя на наступну роздачу еліддиьиті що вона буде масованою
-
Я вам в особисті написала 🙏, якщо можна ще кілька питань є 😊
-
🙏🏼🙏🏼
-
Але чекаємо, спостерігаємо
-
Аор дали відносно швидко Подача 13.11 Аор був в січні вже . А от біометріі запрос був в червні Тому коли чекати еліджібіті не зрозуміло
-
Restore status обирається вже коли ваш дійсний статус протермінований, тобто, якщо ворк перміт нещодавно закінчився.
-
Добрий День, хто знає, в декларації роботодавця, там де “Total number of AAIP nominees requested for work location” 1 чи 0? (якщо перший раз такий документ дають). Мається на увазі, скільки було подано вже до сьогодні? Дякую
-
Ні по біометрії не варто рівняти розгляд. По даті сабміту апплікації самий зручний спосіб. Також можно рахувати до аор, аор та еліджибиті, еліджибиті до портал 1
12 Jan 2024, 17:45
210515/430189
2 minutes ago