PR CUAET
-
Всім привіт, потрібно подавати довідку про несудимість з самої Канади, якщо тут більше ніж 6 міс?
-
В якому органі завіряти?
-
А як бути аутлендерам з України?
-
На сайті IRCC чітко вказано, хто має видати довідку. Справа в тому, що з дії - це електронно згенерований документ з QR кодом, щоб перевірити його чинність. Єдиний ньюанс, що доступу до бази українського МВС у IRCC не має. Як вони можуть перевірити справжність? Адже цю довідку можна легко склепати у фотошопі. Саме тому офіцери мають повне право запросити довідку, видану консульством.
-
так email сьогодні; зазначено що 2-5 роб. дні, але прийшли відразу
-
Так, думаю так краще буде. Я просто забув що так можна, довго думав що будемо по Alberta Opportunity Stream, там трохи інакше все, без Express Entry та подачі удвох. Ще не переключився на нові реалії Британської Колумбії
-
Вы же можете где угодно его заказать. В Чехии, Украине, Канаде... нет требования к стране перевода. Мы все наши доки от подачи на WP до гражданства до сих пор делаем в одном и том же бюро переводов в Украине.
-
Мені відповіли з Консульства - не менше, ніж через 2 міс
-
а можете дати лінк на вебформу? Бо я вчора подалась на федеральний етап і тепер бачу, що недоплатила - неправильно вибрала опцію в меню. Хочу доплатити і відправити квитанцію. Дякую.
-
6-7 тижнів без витягу. Не місяців
-
І збережіть цифрові і роздруковані форми. Легше буде Федервлів заповнювати
-
Дякую
-
Я теж так подумала, але сумнівалася тому що ми якби будемо переадресовані до них ?
-
Там наче пустим треба лишати.
-
Привіт, чи вже хтось заповнював форму на отримання PR в Квебекській провінції для українців що мають родичів в Канаді? Якщо так, там є запитання про те коли ви аплаїлись ня SSQ(sertificat sélection du Quebec), яку дату ви вказували? Дату заповнення самої форми чи просто залишити пустим ?
-
вітаю вас! а якесь повідомлення вам приходило на пошту про повернення грошей?
-
А чому ви не хочете її подати, як депенденд, коли будете подаватися на пр? Вона отримає разом з вами
-
дочекались 🙂 30 вересня подача 24 жовтня номінація 22 листопада повернення $
-
Дякую. В нас два місяця статус не змінюється з дати подання документів ,тому цікаво було у всіх так і бачать тільки два статуси -прийнято і прибув,чи то нам так «пощастило».
-
Так. Виготовлений був швидко - 12.06.2023.
12 Jan 2024, 17:45
21058/432109
4 minutes ago