PR CUAET
-
Спасибо
-
Так я не маю сильної надії на чергу та кожен день з грудня намагаюсь зловити слот та навіть жодного не бачила
-
Коли я дзвонила до консульства з цим питанням , то вони сказали , що в них дуже велике навантаження та чекають поки приїде новий консул. Консул вже є , але ніхто так і не робить
-
Одноразова праця за кеш/etransfer в Калгарі. Треба мати iphone, штатив і безлімітний інтернет на години 3. 40 кад/ год або сотня якщо з двох до трьох годин. Подробиці тут або 6477060752. Терміново. 1 порядна людина
-
Так, в мене теж так висіло з місяці 3, з січня, поки не почала полювати на слоти…. Та «є черга» нічим не допоможе…
-
/report @prcuaetua
-
Тут писали, что можно установить монобанк на канадский номер при действительном биометрическом паспорте. Попробуйте поискать эту информацию выше.
-
У вас просто диплом з училища/коледжа?
-
@Maxidass [1717985464] заблоковано.
-
/ban
-
Привіт. Хто може порадити адвоката, який допомагає податися по гуманітарній програмі і має успішні кейси. Я знаходжуся у Ванкувері, але готовий співпрацювати зі спеціалістом, який знаходиться будь-де у Канаді
-
Привіт. То сьогодні будуть слоти?
-
Університет, бакалавр
-
Насинг?
-
Доброго дня, підскажіть будь ласка, в мене в work permit є помилка, замість України вказали іншу країну походження. Хтось стикався з такою проблемою, можливо знаєте як змінити/ податись на новий ворк перміт?
-
Довідку з Дії вам вже ніхто не легалізує в консульстві, напишіть нам розкажемо що треба зробити
-
І я шукаю, як житло в ТОТ переписати щоб продати. Якщо щось знайдете - маякніть будь ласка
-
Доброго дня, чи є тут хтось хто робив евалюацію через ICAS? Де можна взяти аплікаційну форму? Я заповнювала через сайт, і більше не маю до неї доступу, а з апостилю просять цю форму вислати їм. Я знайшла на просторах інтернету ось таку форму, але я не впевнена що це те що я шукаю.
-
Слоти будуть наступного вівторка
-
Можливо слід вівторок?
12 Jan 2024, 17:45
210590/441537
4 minutes ago