PR CUAET
-
Вас не примут. Потратите деньги и время Попробуйте сегодня в 18 посмотреть слот в Эдмонтон. . Правда др консульства сегодня слоты не давали. Админ чата пишет , что в след вторник будут слоты. :(
-
Написала в приватні повідомлення
-
Спасибо большое
-
Спасибо большое
-
Спасибо большое
-
Підскажіть куди звертатися якщо новий ворк перміт прийшов з помилкою (громадянство Катар замість України)
-
Привіт!! Хто шукає роботу, мені потрібні працівники з понеділка по п'ятницю або у вихідні. Субота та неділя, хороша оплата
-
Привіт!! Хто шукає роботу, мені потрібні працівники з понеділка по п'ятницю або у вихідні. Субота та неділя, хороша оплата
-
Без слова не приймуть
-
Взагалі ви знаєте когось хто отримав аір після нового року, а то таке враження що їх взагалі вже не дають.
-
В мікрофон
-
Говорение сдается в микрофон или экзаменатору?
-
Скажіть будь ласка чи виплати по Ontario works впливають на отримання ПР по цій програмі для сімʼї?
-
Підкажіть будь ласка, в якому з консульств ще можна замовити доставку паспорта поштою? Щоб два рази не літати? Дякую!
-
Дякую, почитаю. Може хоч на щось згодиться )
-
Доброго дня, хотів поцікавитись, можливо хтось знає. Така ситуація: на мене і на мого неповнолітнього брата переписаний будинок. В цьому будинку зареєстровані я, мама та брат. Я зараз в Канаді, мати з братом в Україні. Чи можуть потенційно арештувати будинок , якщо мені приходитимуть штрафи від ТЦК?
-
Мені здається що він без сроку йде Але я можу помилятися
-
Так🙃 Я наступного разу візьму беруші з собою
-
важливий критерій по цій програмі це наявність канадського родича зі статусом PR або citizen.
-
Отвлекают соседи при говорении?
12 Jan 2024, 17:45
210682/429963
8 minutes ago