PR CUAET
-
Я теж так подумала, але сумнівалася тому що ми якби будемо переадресовані до них ?
-
Там наче пустим треба лишати.
-
Привіт, чи вже хтось заповнював форму на отримання PR в Квебекській провінції для українців що мають родичів в Канаді? Якщо так, там є запитання про те коли ви аплаїлись ня SSQ(sertificat sélection du Quebec), яку дату ви вказували? Дату заповнення самої форми чи просто залишити пустим ?
-
вітаю вас! а якесь повідомлення вам приходило на пошту про повернення грошей?
-
А чому ви не хочете її подати, як депенденд, коли будете подаватися на пр? Вона отримає разом з вами
-
дочекались 🙂 30 вересня подача 24 жовтня номінація 22 листопада повернення $
-
Дякую. В нас два місяця статус не змінюється з дати подання документів ,тому цікаво було у всіх так і бачать тільки два статуси -прийнято і прибув,чи то нам так «пощастило».
-
Так. Виготовлений був швидко - 12.06.2023.
-
Так і паперові довідки Україна нещодавно перестала робити, офіцери просто ще не в курсі в більшості)
-
А ви бачили етапи виготовлення?
-
Хз...
-
Ну... Люди писали що їм робили додаткові запити деколи
-
Та перестрахуватись можна звичайно. Але ж чому «правильно» завіряти діджитал довідку таку саму, ідентичну до довідки що отримують в Україні? Мене це максимально дивує, те саме що я піду паспорт завірити кудись
-
Головне те не вступати нів Лего ні в лего😂
-
Один Лего десь сумно складає лего…
-
Ну так щоб контекст був зрозумілий
-
Доброго часу всім учасникам групи! Ще раз питання, яке сто разів озвучувалося, але ж.. Прошу порадити іміграційного консультанта в Калгарі, можна і англомовного, але до якого реально потрапити якнайшвидше, а не через місяць. Який працює з людьми з CUAET та з вже отриманою номінацією провінції. Хочемо перестрахуватися в перевірити у спеціаліста всі наші документи. Дякую!!!
-
З апострофами перегнув 😂
-
Лèго і так маю. А от Легò мені тут не треба😂
-
За тобою виїхав Лего з лего
12 Jan 2024, 17:45
3 minutes ago