PR CUAET
-
Я сподіваюсь що ви не думаєте що це я його дала😂Я тільки попросила щоб дали аплікації ще чекаю на відповідь 😂
-
Доречі в консульстві неможливо там сплатити і підправляли до CP
-
индусы чего только не придумают : фэйковые результаты тестов на знание англ , Фэйковые LMIA, и студенческие визы ….
-
Дякую
-
Я сплачувала в Оттаві то лише такі умови були)
-
На Canada Post можна і кредиткою. Я двічі оплачувала кредиткою. А ось у консульстві в Едмонтоні - лише дебіт карткою
-
У деяких завданнях просто є питання, які не оцінюються. Про це говориться в інструкції перед тестом
-
Сьогодні здавала документи для продовження дитячих паспортів. Потрібні були: Закордонні паспорти, заяви, фотокартки, оригінали свідоцтва про народження. Фотокопії сказали не потрібно. Але це для дитячих
-
Підіть на Canada Post та закажіть Money order скажіть для General Consulate of Ukraine in …. (вкажіть місто в якому будете подаватись) . Сплачувати потрібно готівкою чи дебітовою карткою.
-
вітаємо. скажіть будь ласка, а в якій годині прийшов portal?
-
Так
-
Це вам відразу відкрився , серпень місяць?
-
У назві позиції, яку планую займати, писала UKRAINE2022. І в обов'язках, які буду використовувати, писала "Ukraine 2022 public policy—open work permit" Тобто, за інструкцією, яка була до 31 березня
-
Доброго дня, може хтось підсказати куди звертатись по WP, якщо подавав заявку на продовження але змінив адресу і треба про це повідомити, типу кризової форми і як це правильно зробити?
-
Зараз висить слот на нотаріальні послуги
-
Там нотариальные дии
-
Це сьогодні???
-
щось виглядає як нас знову намахали... 🤬
-
Питання, а де ви вказували Ukraine2022, в якій формі? Я також відкрила аплікацію на продовження але ще не сабмітила🧐
-
WP видать в терміни дії паспорту. марна справа і заплатите 255$. немає змісту цього робити.
12 Jan 2024, 17:45
210740/444578
3 minutes ago