PR CUAET
-
Доброго дня, може хтось підсказати куди звертатись по WP, якщо подавав заявку на продовження але змінив адресу і треба про це повідомити, типу кризової форми і як це правильно зробити?
-
Зараз висить слот на нотаріальні послуги
-
Там нотариальные дии
-
Це сьогодні???
-
щось виглядає як нас знову намахали... 🤬
-
Питання, а де ви вказували Ukraine2022, в якій формі? Я також відкрила аплікацію на продовження але ще не сабмітила🧐
-
WP видать в терміни дії паспорту. марна справа і заплатите 255$. немає змісту цього робити.
-
А, ні, брешу. Щойно перевірила - оплата була дебіт карткою. Тож я кредиткою навіть і не пробувала платити. Тож видалю своє повідомлення, щоб не дезінформувати інших.
-
А таке зараз можливо?
-
Може комусь корисно буде
-
Підскажіть, будь ласка, як саме виглядає номер visitor record/work permit? Той, що великими червоними літерами, той що під ним чорними літерами чи той, що над UCI?
-
Они забыли наверно
-
дякую велике що поділились інформацією, сьогодні попробую також закінчити заяку🤪
-
secure.cic.gc.ca/ClientContact/en/Application/Form/70
-
Доброго вечора, підскажіть будьласка, щоб подовжити паспорт дитині, чи потрібно сплачувати якийсь збір через банк. Чи так поставлять відмітку?
-
A permit or visa cannot be issued by the IRCC after your passport has an expiry date.
-
Так, $255.
-
Дякую, а ви сплачували також чи як?
-
Ні. Не знаю, чи так можна)) Але чекаю на результати, поки мало часу пройшло, лише 2 тижні з дати подачі
-
Вже не висить)
12 Jan 2024, 17:45
210753/425529
5 minutes ago