PR CUAET
-
Все, що додаєте у свою заяву, має бути англійською або французькою.
-
Щиро дякую!
-
Здравствуйте! Вопрос по child benefits, у кого-то светиться уже выплата на этот месяц и на следующий период? У меня стоят даты июль 2023-июнь 2024… а дальше ничего… Вот и думаю, они обновят автоматически или нужно звонить
-
Паспорт тур в Краков )
-
Собираем экскурсионную группу 😆
-
Логіка така, що якщо будуєте кейс на тому, що в Україні небезпечно, то туди не їздити взгалі . Коли подаєш, потрібно бути в Канаді. Щодо інших країн не мало б бути обмежень
-
Скільки коштує квиток до Кракова? 😁
-
Цього я не підкажу, бо не знаю
-
Доброго дня!Можливо не по темі ,в чоловіка закінчується паспорт і звісно WP також,чи можливо продовжити WP без діючого паспорта ,чула що в Америці так...?
-
Так. Я знаю у мене на роботі 50*50 хто здавав CELPIP,хто IELTS.
-
Я сама лично слышала как они объявляет в посольстве🤷♀,что случилось?
-
Диплом потрібно, а додаток також треба?
-
Я сьогодні вже не витримала і по різних країнах пройшлась, щоб хоч побачити це диво-дивне «вільний слот!»: Албанія, Алжир, Краков…: вільні слоти на кожен день. Вони існують у природі🤣
-
Доброго дня!Можливо не по темі ,в чоловіка закінчується паспорт і звісно WP також,чи можливо продовжити WP без діючого паспорта ,чула що в Америці так...?
-
В Хюстоні на 30-31 вже другий день спокійно висять слоти
-
Взяла слот в Хьюстон: есть даты конец июля - начало августа. Кто-то хочет полететь вместе?
-
Дякую
-
Добрий вечір Комусь вдалось зловити слот на отримання паспорта в Торонто консульстві України? Як? Не можу це зробити Поділіться досвідом, будь ласка
-
Ні, ворк перміт не дадуть на термін, довший за термін дії паспорта. Але були випадки, коли продовжували при наявних копій нового паспорта з Дії і його даних (номер нового паспорта, дата видачі, термін дії)
-
Добрый день Из сайта апостиль юа (не WES) прислали сообщение о возможности отправки пакета документов Новой почтой. Нужно ли заказывать у них эти документы в бумажном виде или .pdf версии достаточно? Для пиара важен сертификат WES или ещё этот пакет документов от апостиль юа?
12 Jan 2024, 17:45
210852/404410
8 minutes ago