PR CUAET
-
Якшо чесно, ситуація така, що як роботи нема, то доводиться приймати будь-який офер, які там коди
-
Мені важко сказати. Але мені здається, що агент просто не має скрипту, як відповісти на Ваш запит щодо того, що робити далі. А якщо надійде запит від депутата, його буде адресовано на дещо вищий рівень, ніж просто агент.
-
Так, звичайно, напишіть)
-
Тільки що подала заявки на дітей і згадала, що я затупила. Сьогодні продовжували паспорти, а у заяві я вказала дату закінчення старого строку дії і забула додати нову сторінку, де продовжено до одного з дітей. Прочитала, що не можна нічого додавати, бо не буде розглядатись і в принципі не знайшла як це зробити. Хто був у схожій ситуації? Порадьте що можна зробити щоб зовсім не відмовили у продовженні для старшого.
-
Новий фінансовий рік починається в липні, бенефіти перераховуються відповідно до поданої декларації за 2023 рік. В липні має бути перерахунок, сьогодні перший робочий день в липні тож треба трохи зачекати мабуть.
-
Як тільки подовжите паспорт,відразу подавайтеся на WP (я так робила).Вам відразу прийде лист, що на час розгляду заявки або 6 місяців ваш WP продовжує діяти.просто потрібно буде прикладати цей лист при потребі.Це якщо не отримаєте новий до закінчення строку старого
-
Якщо ви в ВС і якщо ви оновлюєте карти в звʼязку з отриманням ПР - то дітям самі карти фізично не оновлюють (окрім подання на сайті про зміну статусу). Дорослим прийде лист з яким треба буде піти в ICBC і виготовити нові карти з фото (service card). Якщо не з причин отримання ПР тоді треба чекати на пошту нові.
-
Ребята нам сегодня пришло дозапрос на обновление форм для родителей. У нас с момента подачи родители уехали из Канады. Последних два года с момента войны, путешествовали по миру. Дом в Украине продали. Вопрос какой из адресов резиденства указывать нам указывать? Всех отелей где они жили? Или просто оставлять Украинский и наш канадский? Кто с таким сталкивался?