PR CUAET
-
Нотаріус в Україні має бути за місцем реєстрації одного з учасників договору або місця знаходження нерухомості, тому вам загальна відповідь не підійде
-
Підкажіть будь ласка які документи потрібні від спонсора? Не можу знайти інформацію…
-
Я там дуууже часто бачу вільні слоти
-
Або ж українцям в США не так важливі ті укр паспорти, тому немає такого ажіотажу як тут
-
Зрозуміло, дякую)
-
Бо люди роблять свою роботу. Я раніше на Чикаго орієнтувався, вже мав летіли туди якраз на 18/05, та зі зрозумілих причин скасував візит Сподіваюсь, хоч цього разу все вийде і нічого нового не вигадають:/ А ціна перельоту майже однакова
-
Доброго вечора, а Ви подавалися після 31 березня чи до?
-
Їй дали до кінця мого перміту
-
Ольга, якщо ви подавалися сімʼєю на продовження ВП, ви вказували чи є вілідний ВП у вашої половинки?
-
Не чув щоб частку в квартирі виділяли в натурі. Де ви таке бачили? Мають бути окремі входи та проект
-
Як відстежити готовність нових паспортів? Постійно на сайті пише, що відомості тимчасово недоступні...
-
Ви через ircc подавалися? І як довго чекали?
-
Видно ми недостатньо culturally diverse😁
-
Якщо є час найкраще звернутись до сімейного лікаря. Вам випишуть прекрасні препарати саме для вас, можуть і антидепрессанти, якщо є потреба/бажання.
-
Ну якщо головне це дата подачі то маємо йти поруч Чекаємо на еліджібіті🙏🏼
-
ох, зрозуміло... так, поки що тиша
-
Після цього тиша?
-
В мене була несплачена ((( Добрі люди підказали блін
-
в мене теж подача 13.11, але запрос на біометрію був у січні
-
А як довго чекали?