PR CUAET
-
Приблизно 4 місяці.
-
Українська приват не пройшла. Лище канадська
-
Бо по u2u за межі сша не вилетіти)
-
Я таке бачила, продають частку квартири, і план роблять , потім хтось купляє, засилає туди скажем «цигана» , і той вже не дає життя іншим мешканцям, продають залишки квартири за копійки.
-
Дякую за конкретику . Моє запитання буде напевно цікавити багатьох, прошу по можливості дати відповідь. Після отримання Portal 2 потрібно протягом 7 днів приїхати до Канади та встигнути подати заповнену форму, перевищувати термін не бажано. Може бути важко скоригувати свої плани та придбати квитки по нормальній ціні , кожен додатковий день буде важливий. Чи є етап, який передує Portal 2, з якого можна буде 100% готуватись до поїздки? З Portal 1 думаю можна, він поки на 1-3 дні попереду, прослідкуємо надалі хронологію. Можливо є ще раніше?
-
Мабуть, треба вказувати. Але я для себе не вказувала. Але там, в опитувальнику, вказано, що він для референсу лише і рішення не прийматиметься на ваших відповідях. Тож, виходить, офіцери розглядають форму ІММ5710, яку ви прикріплюєте в заявку і документи, які туди додаєте.
-
Ось тут детально про цей код: www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/corporate/publications-manuals/operational-bulletins-manuals/temporary-residents/foreign-workers/applicants-canada.html
-
На другому порталі також підписується (електронним підписом) декларація фізичної присутності в Канаді.
-
При отриманні порталу 1 Ви маєте відповісти, чи Ви в Канаді на той момент. Якщо відповідаєте «ні», то подальші дії з Вашою аплікацією не відбуваються до моменту повернення. Таким чином, щоб не було затримки, треба повернутися протягом 7 календарних днів з моменту отримання першого порталу.