Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 957.3k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t286329461T Offline
    t286329461T Offline
    Marianna Petrova
    wrote on last edited by
    Перекласти у перекладача без консульства
    1 Reply Last reply
    0
  • t286329461T Offline
    t286329461T Offline
    Marianna Petrova
    wrote on last edited by
    Витяг з дії.
    1 Reply Last reply
    0
  • t432946508T Offline
    t432946508T Offline
    Ruslan Marinchuk
    wrote on last edited by
    Пришли результаты среднее 5 этого хватит для AOS?или по всем нужно именно минимум 4?
    1 Reply Last reply
    0
  • t155054102T Offline
    t155054102T Offline
    Elena 🇺🇦
    wrote on last edited by
    это единственный официальный документ, который выдает украина с 24 февраля 2022 года. другой справки не существует с начала войны в украине. там на нем даже есть статический qr код, по которому можно проверить подлинность.. витяг из дии и вытяг из реестра мвс абсолютно идентичные
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Костянтин
    wrote on last edited by
    Вам консультант порекомендував так робити? Витяг з дії не являється документом. Документ це витяг з мокрою печаткою, а не факсимільною) Його дає МВС, або консульство після запиту в МВС.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Костянтин
    wrote on last edited by
    Так це офіційний документ для України) *Дію* в Канаді не сприймають серйозно)
    1 Reply Last reply
    0
  • t1380585105T Offline
    t1380585105T Offline
    Mary Jad
    wrote on last edited by
    Я також в захваті від змін🤯
    1 Reply Last reply
    0
  • t155054102T Offline
    t155054102T Offline
    Elena 🇺🇦
    wrote on last edited by
    это документ для украины и для ircc. также как свидетельство о браке, выданное в украине - документ, который принимают в украине и также принимает ircc при иммиграции. оно просто переводится. а не его несут в консульство украины, чтобы что-то там заверить. делайте, как хотите. вы спросили, какие еще варианты. вам ответили. в канаде не дию воспринимают, а принимают вытяг из реестра мвс, который можно получить напрямую на сайте мвс или через приложение дия. кому как нравится. абсолютно идентичные документы. далее эта справка переводится либо в канаде, либо в украине и на этом все.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Tetiana Maistrenko
    wrote on last edited by
    Не підійде, потрібно мати всі бали мінімум 4
    1 Reply Last reply
    0
  • t5239664241T Offline
    t5239664241T Offline
    Nataliia
    wrote on last edited by
    На WP до 31 Березня.на візу вже як отримала WP
    1 Reply Last reply
    0
  • t189666411T Offline
    t189666411T Offline
    V S
    wrote on last edited by
    Доброго дня! Прошу підказати контакти україномовного нотаріуса у Вікторії/Ванкувері, Британська Колумбія. Чи можно зараз чоловіку у Канаді зробити довіренність на батька , який в Україні, щоб батько міг розпоряджатися житлом чоловіка? Наприклад-подарувати це житло родичу? Заплуталась зовсім вже. Спасибі !
    1 Reply Last reply
    0
  • t432946508T Offline
    t432946508T Offline
    Ruslan Marinchuk
    wrote on last edited by
    Печаль
    1 Reply Last reply
    0
  • t286329461T Offline
    t286329461T Offline
    Marianna Petrova
    wrote on last edited by
    Ні, консультанти завжди перестраховуються. Подавала переклад дії, дві довідки, процес завершений. В далі вже кожен сам вирішує
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Оlga Olga
    wrote on last edited by
    Доброго дня, хтось подавався на продовження ворк перміту після 31 березня? І хтось вже отримав відповідь? На сайті написано, що можна подаватися тільки на загальних підставах.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Tommy Lazarev
    wrote on last edited by
    Доброго дня. Я в Канаді по CUAET. Подав 20 березня на зміну ВОРК ПЕРМІТ у звязку із зняттям обмежень. Зараз видали что мені видан новий ВОРК ПЕРМІТ і ще на 3 роки, але тоді як подавав був в Канаді, вказав свою адресу. Зараз на місяць повернувся до України і в серпні вже буду повертатися до Канади із сім'єю. Не впевнений що повертатися буду на той же адрес де жив (навіть місто в Альберті хочу змінити). Чи можливо при вїзді (літаком) до Канади в аеропорту отримати дублікат цього документів? В мене є віза по якій я повертаюсь та є старий ВОРК ПЕРМІТ
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Tommy Lazarev
    wrote on last edited by
    Доброго дня. Я в Канаді по CUAET. Подав 20 березня на зміну ВОРК ПЕРМІТ у звязку із зняттям обмежень. Зараз видали что мені видан новий ВОРК ПЕРМІТ і ще на 3 роки, але тоді як подавав був в Канаді, вказав свою адресу. Зараз на місяць повернувся до України і в серпні вже буду повертатися до Канади із сім'єю. Не впевнений що повертатися буду на той же адрес де жив (навіть місто в Альберті хочу змінити). Чи можливо при вїзді (літаком) до Канади в аеропорту отримати дублікат цього документів? В мене є віза по якій я повертаюсь та є старий ВОРК ПЕРМІТ
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    YEvgenii S 💻
    wrote on last edited by
    по кредит скору - мої власні спостереження: є моя кредитна картка - заборгованість погашається 1 раз на місяць, я думаю це доволі стандартна ситуація - отримав ЗП - погасив борги, далі знову набирається поступово до наступної зп. є кредитка дружини, заборгованість погашається 2 рази на місяць. якщо порівнювати як росте кредит скор то у дружини він як на стероїдах в порівнянні з тим що у мене. ми також стараємось приймати весь час офери про підвищення кредитного ліміту, тому що 100 доларів від 1000 ліміту і 100 доларів від 10 000 ліміту то дуже різні % і я помітив що кредитний рейтинг почав скоріше рости в обох випадках коли кредитний ліміт вище, тобто якщо ви використовуєте меньший % від вашого ліміту. Можливо тут іграє також роль що кредитна історія довша ніж раніше була але в мене склалося таке відчуття що це все ж таки через те що використовується меньший відсоток.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    YEvgenii S 💻
    wrote on last edited by
    2. в мене в саскатуні було 2 опції - або оплата 1 раз на рік, або кожного місяця, я налаштував таким чином щоб вони самостійно знімали з картки кожного місяця. 3. взагалі це питання рієлтора, але я можу порекомендувати нашого інспектора, скористались його послугами кілька разів - дуже прискіпливо все розглядає - www.younginspections.ca/ 4. в мене коуп страхування, плачу помісячно. Я ще до кінця не розібрався але здається що там нема різниці в суммі - платиш ти за рік чи помісячно, а якщо так то краще платити по місячно і нехай гроші приносять якийсь % замість того щоб віддати відразу
    1 Reply Last reply
    0
  • t1482794661T Offline
    t1482794661T Offline
    Mary
    wrote on last edited by
    Для порівняння: мій CLB минулого року: 6 6 6 6) Можна сказати, підросла. Тут найбільш переживала за свій спікінг, за слухання і письмо не переживала взагалі 😅
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro Permin
    wrote on last edited by
    Прийшли обидві разом.
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.