Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 957.3k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t432946508T Offline
    t432946508T Offline
    Ruslan Marinchuk
    wrote on last edited by
    Печаль
    1 Reply Last reply
    0
  • t286329461T Offline
    t286329461T Offline
    Marianna Petrova
    wrote on last edited by
    Ні, консультанти завжди перестраховуються. Подавала переклад дії, дві довідки, процес завершений. В далі вже кожен сам вирішує
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Оlga Olga
    wrote on last edited by
    Доброго дня, хтось подавався на продовження ворк перміту після 31 березня? І хтось вже отримав відповідь? На сайті написано, що можна подаватися тільки на загальних підставах.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Tommy Lazarev
    wrote on last edited by
    Доброго дня. Я в Канаді по CUAET. Подав 20 березня на зміну ВОРК ПЕРМІТ у звязку із зняттям обмежень. Зараз видали что мені видан новий ВОРК ПЕРМІТ і ще на 3 роки, але тоді як подавав був в Канаді, вказав свою адресу. Зараз на місяць повернувся до України і в серпні вже буду повертатися до Канади із сім'єю. Не впевнений що повертатися буду на той же адрес де жив (навіть місто в Альберті хочу змінити). Чи можливо при вїзді (літаком) до Канади в аеропорту отримати дублікат цього документів? В мене є віза по якій я повертаюсь та є старий ВОРК ПЕРМІТ
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Tommy Lazarev
    wrote on last edited by
    Доброго дня. Я в Канаді по CUAET. Подав 20 березня на зміну ВОРК ПЕРМІТ у звязку із зняттям обмежень. Зараз видали что мені видан новий ВОРК ПЕРМІТ і ще на 3 роки, але тоді як подавав був в Канаді, вказав свою адресу. Зараз на місяць повернувся до України і в серпні вже буду повертатися до Канади із сім'єю. Не впевнений що повертатися буду на той же адрес де жив (навіть місто в Альберті хочу змінити). Чи можливо при вїзді (літаком) до Канади в аеропорту отримати дублікат цього документів? В мене є віза по якій я повертаюсь та є старий ВОРК ПЕРМІТ
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    YEvgenii S 💻
    wrote on last edited by
    по кредит скору - мої власні спостереження: є моя кредитна картка - заборгованість погашається 1 раз на місяць, я думаю це доволі стандартна ситуація - отримав ЗП - погасив борги, далі знову набирається поступово до наступної зп. є кредитка дружини, заборгованість погашається 2 рази на місяць. якщо порівнювати як росте кредит скор то у дружини він як на стероїдах в порівнянні з тим що у мене. ми також стараємось приймати весь час офери про підвищення кредитного ліміту, тому що 100 доларів від 1000 ліміту і 100 доларів від 10 000 ліміту то дуже різні % і я помітив що кредитний рейтинг почав скоріше рости в обох випадках коли кредитний ліміт вище, тобто якщо ви використовуєте меньший % від вашого ліміту. Можливо тут іграє також роль що кредитна історія довша ніж раніше була але в мене склалося таке відчуття що це все ж таки через те що використовується меньший відсоток.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    YEvgenii S 💻
    wrote on last edited by
    2. в мене в саскатуні було 2 опції - або оплата 1 раз на рік, або кожного місяця, я налаштував таким чином щоб вони самостійно знімали з картки кожного місяця. 3. взагалі це питання рієлтора, але я можу порекомендувати нашого інспектора, скористались його послугами кілька разів - дуже прискіпливо все розглядає - www.younginspections.ca/ 4. в мене коуп страхування, плачу помісячно. Я ще до кінця не розібрався але здається що там нема різниці в суммі - платиш ти за рік чи помісячно, а якщо так то краще платити по місячно і нехай гроші приносять якийсь % замість того щоб віддати відразу
    1 Reply Last reply
    0
  • t1482794661T Offline
    t1482794661T Offline
    Mary
    wrote on last edited by
    Для порівняння: мій CLB минулого року: 6 6 6 6) Можна сказати, підросла. Тут найбільш переживала за свій спікінг, за слухання і письмо не переживала взагалі 😅
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro Permin
    wrote on last edited by
    Прийшли обидві разом.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    mnt royal
    wrote on last edited by
    То есть ты заперт в одном ноке по которому подавался пока не получишь пр? (ие минимум на полтора года)
    1 Reply Last reply
    0
  • t948819285T Offline
    t948819285T Offline
    👁👁 EL🇺🇦🇨🇦
    wrote on last edited by
    Потому что пишут MP если у вас проблема по получению PR or citizenship часто. Это распространённая практика
    1 Reply Last reply
    0
  • t668052732T Offline
    t668052732T Offline
    Наталия Гримайло Коуч
    wrote on last edited by
    Для гуманітарної програми документи про освіту не є обов'язковим документом. Залежить від кейсу. Якщо Вам це допоможе в обґрунтуванні Вашого кейсу, то додавайте.
    1 Reply Last reply
    0
  • t668052732T Offline
    t668052732T Offline
    Наталия Гримайло Коуч
    wrote on last edited by
    А ніхто не пробував просто почитати вимоги на офіційному сайті? 😉 Кожний сам приймає рішення і несе за нього відповідальність 😊
    1 Reply Last reply
    0
  • t668052732T Offline
    t668052732T Offline
    Наталия Гримайло Коуч
    wrote on last edited by
    Ні, не нормальна. Диплом (не додаток!) - це стандартний документ і його вартість має бути як за одну сторінку, тобто як за свідоцтво про народження, наприклад
    1 Reply Last reply
    0
  • t668052732T Offline
    t668052732T Offline
    Наталия Гримайло Коуч
    wrote on last edited by
    В консульстві не завіряють, а видають нову стандартну консульську довідку на консульському бланку. Просто наявність довідки з Дії пришвидшує процес.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1685472444T Offline
    t1685472444T Offline
    Alex
    wrote on last edited by
    Ті хто не планують повертатися, то я думаю їм без різниці. Є такі, що сидять в польші, щоб повернутися. От до таких питання.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5080725773T Offline
    t5080725773T Offline
    Tatka
    wrote on last edited by
    А можно мне тоже контакт
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ksenia
    wrote on last edited by
    Хтось вже забирав паспорти які подавалися до 23.04?Або чи є статус виготовлені у тих хто подавався в квітні?
    1 Reply Last reply
    0
  • t481414968T Offline
    t481414968T Offline
    𝕆𝕝𝕖𝕜𝕤𝕒𝕟𝕕𝕣
    wrote on last edited by
    та мабуть головне все ж таки те, що в Канаді для продовження WP та отримання PR потрібен дійсний український закордонний паспорт, а в США всього цього не треба. 😅
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Олена
    wrote on last edited by
    Дякую але за роботою не маю часу
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.