PR CUAET
-
Так мы в Квебеке в Монтреале
-
Якби так було тоді б всім дію одобрювали... Але думаю що краще перестрахуватися і зробити все правильно
-
Якщо вона з Дії згенерована, то ні
-
Я думала, що за 2-3 місяці пришлють довідку без витягу. Прочекала 2 місяці. Знайома була в посольстві і сказали, що без витягу доведеться чекати 6-7 місяців. То я минулого тижня повторно відправила анкету, але вже з витягом. Номінацію місяць назад отримала. Шкода часу на чекання тої довідки
-
В цій гілці тільки Квебек. Рука не повернеться у мешканця квебеку гуглити щось імміграційне не квебекське
-
Здравствуйте. Подскажите может кто то делал перевод справки про несудимость с чешского на английский язык? Где вы делали и сколько это стоит?
-
Підкажіть будь ласка, якщо я переїжджаю з дружиною - чи потрібно їй створювати Express Entry профайл, чи є сенс для додаткових балів для мене. Вона не зможе працювати, скоро народжує. Я збирався йти шляхом BC PNP і потім подаватися на Express Entry, після отримання номінації. Після отримання мною PR збиралися робити PR для дружини за гуманітарною програмою для родичів.
-
може комусь стане у нагоді - зараз на офіційному сайті селпіп 50% знижка на всі стаді матеріали
-
Веб форму. Чек пдф
-
Кредит
-
Я подавался по AOS и делал так: 1. Wes - перевод - оригиналы дипломов (все в одном пдф файле) 2. Перевода с афедевитом от переводчика достаточно
-
Тільки після запрошення
-
Я не зрозумів. Запрошення на біометрію треба чекати чи самому якось це робити не чекаючи запрошення поки аплікація розглядається?
-
Хто може порадити хорошого бухгалтера що допомагає вести і відкривати бізнес ?
-
А Ви платили з дебет карти?
-
Дякую!
-
Будь-яку організацію з написаних на оф сайті. Тільки головного апліканта.
-
Підкажіть, будь-ласка, хто знає, плануємо подаватися на AOS, чи евалюацію диплома для цієї програми можна зробити в IQAS? Чомусь більшість обирає WES.. І чи потрібна евалюація основного апліканта чи чоловіка/дружини також?
-
Доброго дня. Хотілось би почути думку іміграційних консультантів. Недавно передивилась Yutube іміграційного консультанта Managing Partner RCIC at Barbican Immigration про гуманітарну програму. Прозвучала така фраза, що поки що розглядається гуманітарна програма, Ви не зможете продовжити Ваш статус. А час іде. Що це означає буквально? Можете підказати? Чи не вийде так, що українцям, умовно, дадуть будь-який карт бланш щодо продовження чинних документів, а поки люди будуть очікувати до 1-1,5 року, як пишуть тут в групі, це зв'яже нам руки, поки вона буде на розгляді? Чи можливо я щось невірно зрозуміла?
-
Ось уже 4 місяці чекаємо на запрошення на біо... AOR прийшов через 12 днів після подачі заявки. Більше змін ніяких.
12 Jan 2024, 17:45
21100/433116
about an hour ago