PR CUAET
-
Аор починається на Е і далі цифри Він має бути у запиті на біометрію теж
-
Умовно так. Форма і процедура ті самі, просто підстави технічно трішки різні
-
Дякую
-
Так як пост-КУАЕТ вже закінчився, це не повинно спрацювати, Проте люди подаються. Результатів я поки не бачив.
-
Я б робив відразу
-
@OstapBosak Доброго дня. WP дісний до вересня 2025 року. Чи можна ще зараз подати на продовження? Планую на днях подавати документи по цій програмі.
-
Доброго дня. У кого скільки часу зайняло після підгрузки квитанції про сплату біом до запрошення на біометрію ? Дякую
-
Сто процентов, у нас как-то тихонечко все себе в микрофон говорили, один только перекрикивал немного.
-
Скажите ,а я правильно понимаю? Ниже при реэвалюации поставить не могут?
-
Зависит видимо от того кто там сидит. Мне попалась куча индусов и они были громкими.
-
Ну мне вообще не мешало.
-
Едмонтон
-
Добрый день. Возможно, не я один столкнусь с таким вопросом. Обновили загран паспорт и я не могу понять, если нас с этим паспортом примут для прохождения биометрии? Что в таком случае делать? Брать новый и старый для сдачи биометрии или им не важен номер документа, а важно его наличие? Спасибо
-
Для мужчин без резерва они не предоставляют такую услуг. Сейчас срок ожидания около 1,5 мес.
-
Квитанцію загрузила в січні , Запрошення на біо прийшло в червні
-
Довго короче
-
Берите оба( если старый действителен, то только его ) он. Его сканируют
-
Ой ні 4,5-5
-
6 місяців
-
підгрузка квитанцій не впливає на дату запрошення. аплікації розглядаються в порядку черги від дати submitted
12 Jan 2024, 17:45
211055/427753
2 minutes ago