PR CUAET
-
Довго короче
-
Берите оба( если старый действителен, то только его ) он. Его сканируют
-
Ой ні 4,5-5
-
6 місяців
-
підгрузка квитанцій не впливає на дату запрошення. аплікації розглядаються в порядку черги від дати submitted
-
Я чекала з консульства 2 тижні, то не так довго.
-
Приветствую. Ищу людей для доп заработка на удалённой основе в свободное время, все подробности в личные сообщения
-
Ви прям вгадали. Сьогодні зранку зарахували медицину попередню та надіслали дозапит Employment Letter: An official document printed on company letterhead stating that you, in whose name the letter is printed, will be employed in Canada for a specified period of time by that company. It must list your name, the details of your employment in Canada
-
Дарувати за довіреністю не можна, продати можна
-
Спасибо
-
важно то, что вы - это вы. то, что у вас другой/новый паспор, вы от этого не перестали быть собой
-
Вам все правильно говорят. Просто скаченная справка из дии+ серцифицированный перевод подходят. Мы уже с ПР . Брат подался с такой же справкой- проблем нет При этом все документы переводили в украине.
-
Я аплікацію подавала 29 квітня, а пишеться, що подала 30))
-
Зайдите на оф сайт и почитайте требования к переводам. У меня знакомым отказали в ПР в связи с предоставленными переводами, которые не определены программой. Это не гуманитарная была. Они переподавались
-
/ban
-
Цікавить Оттава
-
Добрий день! Підкажіть +- строки після оплати і формування пакету в апостилі? Через скільки в середньому wes робить оцінку? В мене один диплом спеціаліста.
-
Вони живуть у майбутньому 😂 Медицину зарахували завтра 😳
-
Можна і дарувати, і продавати, і в іпотеку надати. Всі дії як і у власника і що в довіреності пропишете
-
Дякую, не підкажете скільки часу займе ця процедура? У відео кажуть що тиждень, чи може бути довше?
12 Jan 2024, 17:45
211070/429919
less than a minute ago