PR CUAET
-
Добрый день. Только вот хотела задать вопрос как со статусом паспорта у тех, кто подался в районе 16 апреля.. у нас все еще «данные отправлено на проверку»😕
-
Вам ще трошки треба зачекати і має оновитись
-
Зробіть переадресацію через канадапост на нову адресу, чи вкажіть що ви у відпустці, якийсь час всі ваші листи будуть знаходитись на пошті, також через застосунок ви можете відслідковувати коли в системі зʼявився лист на ваше імʼя. Коротше кажучи, реєструйтеся на сайті канадапост, в них багато сервісів на цю тему, люди переїжджають постійно з місця на місце
-
Так
-
Зараз в консульстві можливо оформити довіреність на розпоряджання майном чи дарування?
-
Вітаю. Це паспорт, який оформлював чоловік?
-
Здравствуйте подались по гм программе 2 недели назад, какие теперь дальнейшие действия ждать приглашения на отпечатки? Сколько месяцев ждать +- Провинция квебек? Спасибо за ответы
-
Я прижимала навушники до вух щоб не чути інших, це допомогло😁. Не знаю як це виглядали збоку, пофіг
-
chat.whatsapp.com/KqxYi8YhO6l0G7CfS0wImU
-
Значить і в них має оновитись скоро, ми подавались 9 і ось тільки оновилось
-
Дивно. Знаю декілька людей, які подавались з 9 по 11 квітня і досі - відправлено на перевірку. Дякую.
-
Ребята подскажите может кто сталкивался. Собрали все документы на подачу но пока сделали все переводы и тд основной апликант выехал из Канады, вот теперь думаю подавать без него или нет? Есть успешные кейсы у кого то ?
-
Прийшло на е mail. . В кабінеті нічого немає вже місяць
-
Це не факт. Один з агентів ІРСС припустив, що дозагрузка документів впливає на чергу та порядок розгляду. На питання чому Листопад 16 заявка подана а аор досі немає. Ми додавали форму представника у лютому.
-
За місцем реєстрації в Україні Тобто має оформлювати український нотаріус
-
Доброго дня. Сімʼя шукає імміграційного консультанта в Квебек Монреаль. Дякую
-
Здрастуйте, питання для тих хто вже отримав статус eligibility pass. Вам прийшов email про це або ви самі перевірили в IRCC акаунті?
-
Сильно чётко прописано в программе условие находится здесь при подаче. Очень рискованно.
-
А який у вас офіс?
-
Які можуть бути успішні кейси коли це суперечить вимогам програми. Аплікант має бути у Канаді на час подачі заявки і це чітко перевіряють на етапі eligibility через базу даних перетину кордону.
12 Jan 2024, 17:45
211100/445321
2 minutes ago