PR CUAET
-
Вітаю. Це паспорт, який оформлював чоловік?
-
Здравствуйте подались по гм программе 2 недели назад, какие теперь дальнейшие действия ждать приглашения на отпечатки? Сколько месяцев ждать +- Провинция квебек? Спасибо за ответы
-
Я прижимала навушники до вух щоб не чути інших, це допомогло😁. Не знаю як це виглядали збоку, пофіг
-
chat.whatsapp.com/KqxYi8YhO6l0G7CfS0wImU
-
Значить і в них має оновитись скоро, ми подавались 9 і ось тільки оновилось
-
Дивно. Знаю декілька людей, які подавались з 9 по 11 квітня і досі - відправлено на перевірку. Дякую.
-
Ребята подскажите может кто сталкивался. Собрали все документы на подачу но пока сделали все переводы и тд основной апликант выехал из Канады, вот теперь думаю подавать без него или нет? Есть успешные кейсы у кого то ?
-
Прийшло на е mail. . В кабінеті нічого немає вже місяць
-
Це не факт. Один з агентів ІРСС припустив, що дозагрузка документів впливає на чергу та порядок розгляду. На питання чому Листопад 16 заявка подана а аор досі немає. Ми додавали форму представника у лютому.
-
За місцем реєстрації в Україні Тобто має оформлювати український нотаріус
-
Доброго дня. Сімʼя шукає імміграційного консультанта в Квебек Монреаль. Дякую
-
Здрастуйте, питання для тих хто вже отримав статус eligibility pass. Вам прийшов email про це або ви самі перевірили в IRCC акаунті?
-
Сильно чётко прописано в программе условие находится здесь при подаче. Очень рискованно.
-
А який у вас офіс?
-
Які можуть бути успішні кейси коли це суперечить вимогам програми. Аплікант має бути у Канаді на час подачі заявки і це чітко перевіряють на етапі eligibility через базу даних перетину кордону.
-
Дякую! Значить в IRCC статус може бути "submitted/we reviewing you application", а на пошту може прийти eligibility passed? Хіба це не повинно відобразиться в акаунті, т.к. там інші кроки ще мають бути виконані як медицина тощо? У PR акаунті все глухо, я думав у IRCC має все відображатися
-
Запрос на био приходит через 3нед-1месяц это по последним кто отписывался....
-
Добрий день. Чекали на візу батьку півтора роки, і от сьогодні нарешті отримали апрув. Питання, чи можна подати на ворк перміт доки він буде вклеювати візу в паспорт? Бо подача зараз тільки до 31 липня. Може хтось був у такій ситуації? Буду вдячна за відповідь
-
Не приймають такі слати. Можна тільки близьким родичам
-
Они могут расписаться онлайн в украине)
12 Jan 2024, 17:45
211105/438623
4 minutes ago