PR CUAET
-
Доброго дня. Сімʼя шукає імміграційного консультанта в Квебек Монреаль. Дякую
-
Здрастуйте, питання для тих хто вже отримав статус eligibility pass. Вам прийшов email про це або ви самі перевірили в IRCC акаунті?
-
Сильно чётко прописано в программе условие находится здесь при подаче. Очень рискованно.
-
А який у вас офіс?
-
Які можуть бути успішні кейси коли це суперечить вимогам програми. Аплікант має бути у Канаді на час подачі заявки і це чітко перевіряють на етапі eligibility через базу даних перетину кордону.
-
Дякую! Значить в IRCC статус може бути "submitted/we reviewing you application", а на пошту може прийти eligibility passed? Хіба це не повинно відобразиться в акаунті, т.к. там інші кроки ще мають бути виконані як медицина тощо? У PR акаунті все глухо, я думав у IRCC має все відображатися
-
Запрос на био приходит через 3нед-1месяц это по последним кто отписывался....
-
Добрий день. Чекали на візу батьку півтора роки, і от сьогодні нарешті отримали апрув. Питання, чи можна подати на ворк перміт доки він буде вклеювати візу в паспорт? Бо подача зараз тільки до 31 липня. Може хтось був у такій ситуації? Буду вдячна за відповідь
-
Не приймають такі слати. Можна тільки близьким родичам
-
Они могут расписаться онлайн в украине)
-
Привет всем! Кто в курсе, если в моих pay stubs как раз за последние три месяца было 2 отпуска по 2 недели - мне нужно просить за больший срок чтоб было видно что я на фул-тайм?
-
Хто знає де терміново можна надибати 3х діток?
-
Зрозуміло 😂
-
3 місяці перевірка даних ?😳😳😳😳😳
-
Нє) медицина пізніше та адр це їх фірмовий стиль
-
Вітаю! Питання: у Вас випадково не 3 діток? Бо попередні мали по 3 дітей, то склалося враження, що з дітьми скоріше розглядають.
-
Вони швидкі?
-
Чогось я одразу так і подумав)
-
Все насправді залежить від того, які умови імміграції. Якщо ми кажемо про AOS, то там немае такого. АЛЕ, ви обов'язково повинні для номінації, Пропрацювати рік, отримати номінацію, і вже після цього ви можете змінити професію. АЛЕ ЗНОВУЖ АЛЕ, якщо ви змінете свою професію, ви обов'язково повинні про це повідомити владі, і ви також повинні відповідати умовам номінації, навіть після того, як її отримали, тобто якщо Ваша нова професія непідхожить під номінацію, Ви її втратите
-
IRCC Etobicoke
12 Jan 2024, 17:45
211115/445315
2 minutes ago