PR CUAET
-
Зрозуміло 😂
-
3 місяці перевірка даних ?😳😳😳😳😳
-
Нє) медицина пізніше та адр це їх фірмовий стиль
-
Вітаю! Питання: у Вас випадково не 3 діток? Бо попередні мали по 3 дітей, то склалося враження, що з дітьми скоріше розглядають.
-
Вони швидкі?
-
Чогось я одразу так і подумав)
-
Все насправді залежить від того, які умови імміграції. Якщо ми кажемо про AOS, то там немае такого. АЛЕ, ви обов'язково повинні для номінації, Пропрацювати рік, отримати номінацію, і вже після цього ви можете змінити професію. АЛЕ ЗНОВУЖ АЛЕ, якщо ви змінете свою професію, ви обов'язково повинні про це повідомити владі, і ви також повинні відповідати умовам номінації, навіть після того, як її отримали, тобто якщо Ваша нова професія непідхожить під номінацію, Ви її втратите
-
IRCC Etobicoke
-
Треба надати пейстаби, де показується не меньше 30 гож/тиждень ща останні 3 місяці
-
Не треба рекомендувати змінювати НОК. Це не є правильно. Можна, але дуже НЕ рекомендується.
-
Як пройду весь шлях, то вже поділюсь таймлайном для статистики
-
А що потім, коли PR отримаєте , діточок куди подіти ?🤷♀️
-
А ви з якого особистого кабінету подаєтеся? З того, що на CUAET подавали? Тоді це неправильно. Треба створити новий кабінет в IRCC через GCKey
-
Ви можете показати ті пейстаби, де буде показуватись 30 годин, бо умова 12 місяців із 18.
-
Добрий день. Тільки розпочинаю процес подачі на номінацію. І виникло питання з пунктом 14 в заповнені. Інформація о моїх фінансах. Я не зовсім розумію що мені потрібно там писати. Буду вдячна за допомогу.
-
Тоді в моєму випадку (1,5 року фул-тайм але за останні три місяці 2 відпустки по 2 тижні) - що робити ?
-
Ось для кого law enforcement pathway
-
Так, вирішуємо проблеми поступово...
-
ви просто не розумієте як це працює. ;)
-
Eligible passed пришел на gmail и никак не отобразился в портале, а что засчитали биометрию не пришло письмо на gmail, а засчитали на портале
12 Jan 2024, 17:45
211127/445555
about an hour ago