PR CUAET
-
Eligible passed пришел на gmail и никак не отобразился в портале, а что засчитали биометрию не пришло письмо на gmail, а засчитали на портале
-
А нам залишаєця лише чекати😔
-
Ну вони ж там такі зайняті то договора перепідписують то ще якісь постанови читають всі в ділах ну дуже зайняті.
-
Прийшов портал 1. Подавалися 26-го жовтня
-
Насправді з кабінетом таке часто трапляється. Листи надходять одразу а статуси змінюються с затримкою. Є у ірсс трекер котрий працює більш адекватно, але він не доступний для нашої програми
-
Я не рекомендую нічого, просто пишу як є. Але так, чим тихіше підеш, скоріше вже будешь с PR, тому згоден з тим, що НОК краще незмінювати
-
І ми 26го) А коли у вас був eligible letter?
-
Вітаємо!!!
-
Тільки встигнути заїхати до Канади до 31.07
-
У нас 23 березня, тому ще треба почекати трохи) дякую за відповідь❤️
-
Вони затримують мою подачу на ПР😭😭😭😭😭😭
-
3 березня
-
Загубили дозвіл на роботу, візітор рекорд чи дозвіл на навчання? Це неприємно, однак, ви можете відновити цей документи, надіславши спеціальну форму Verification of Status or Replacement of an Immigration Document [IMM 5009 до Міністерства імміграції, громадянство та біженства Канади. Інструкція з відновлення втрачених work permit, visitor record, study permit: ✅ Ознайомтесь з інструкцією та збережіть pdf-форму IMM 5009 на своєму комп'ютері. ✅ Заповніть та підпишіть форму ІММ 5009. ✅ Заплатіть офіційний платіж $30 ✅ Відправте заповнену форму разом з обов'язковими документами Canada Post на цю адресу. Описана вище процедура не стосується відновлення канадської візи. Якщо ви втратили паспорт з канадською візою, ви повинні отримати новий паспорт і податись на візу заново. Додайте лист-пояснення, де ви маєте вказати номер заяви до поліції та чому ви подаєтесь на візу. @UkrainianCanada
-
Доброго дня хочу запитатися якщо я загубила дозвіл на роботу що видавали в еропорту що робити в такій ситуації
-
Гарні новини для листопада 1 людина (63 роки), привінція BC Подача: 30 листопада АОР: 3 липня Біо: 3 липня офіс: Sydney
-
А ми за неї платили? Я вже не памʼятаю. Тобто зробити все що вони просять, і справді вони повернуть якісь кошти?)
-
Це повернення грошей за куает візу
-
ВП видають на кордоні або всередині Канади. То ж треба приїхати до 31,07
-
Хтось отримував такий лист?) Не можу зрозуміти, за що я можу повернути кошти, якщо наче все було безкоштовно з самого початку?🤔 Чи може я за біометрію платила, вже не памʼятаю. Чи за вклейку візи
-
Так
12 Jan 2024, 17:45
211146/445416
14 minutes ago