PR CUAET
-
Це повернення грошей за куает візу
-
ВП видають на кордоні або всередині Канади. То ж треба приїхати до 31,07
-
Хтось отримував такий лист?) Не можу зрозуміти, за що я можу повернути кошти, якщо наче все було безкоштовно з самого початку?🤔 Чи може я за біометрію платила, вже не памʼятаю. Чи за вклейку візи
-
Так
-
Добрый день! Ищем няню ребенку 1,5 года.Галифакс, Тимберлей. Зрелую женщину от 50 лет. На полный день с 8 до 5. С пн по пт. Англ не нужен. Не за миллионы. С сентября возможно проживание у нас в отдельной комнате , если есть необходимость. Пишите в личку за подробностями.
-
жесть, а онлайн також можна податись тільки з Канади?
-
Супер, дякую) Чекала Портал 1, а отримала це) теж непогано
-
О 10:00 відкриття
-
Повернуть 100 дол за візу і за біометрію 85
-
Так
-
Добрый день! Ищем няню ребенку 1,5 года.Галифакс, Тимберлей. Зрелую женщину от 50 лет. На полный день с 8 до 5. С пн по пт. Англ не нужен. Не за миллионы. С сентября возможно проживание у нас в отдельной комнате , если есть необходимость. Пишите в личку за подробностями.
-
-
А на дітей подавати окремо, чи всіх разом?
-
дякую 🙏
-
-
ВП видається по приїзду.
-
Не важно когда он приехал, важно когда заявка была подана на ворк пермит.
-
Так людина і пише, що приїхав наприкінці 2023.
-
Вы можете учиться по ворк пермиту если заявку на программу, а соответственно на ворк пермит подавали до июня 2023г. Вам на почту должно было прийти письмо от IRCC о том, что вам не нужен стади пермит для обучения. Такие письма рассылались в июне-июле 2023г.
-
Можна зателефонувати в консульство і спитати. Чи зразу сходити. Мені здається зараз консульства опікуються постановкою на військовий облік за кордоном. Я ходив (у мене інша ситуація, я дорослий і на обліку), але написав там заяву на виправлення даних, бо в резерв+ старі. Є цілком хороший шанс, мені здається, що консульство поставить його на облік і зробить паспорт (звісно слот треба буде ловити), і без приїзду в Україну. Інший момент, чому резерв+ не варіант? Може спробувати, якщо резерв+ напише, що він не на обліку, ну що, хоча би буде QR code, з яким знову ж таки в консульство
12 Jan 2024, 17:45
211162/445416
7 minutes ago