Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 772.4k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Serёga
    wrote on last edited by
    Доброго дня усім! Підкажіть будь ласка, які документи бажано оновити перед подачею на AOS у цьому місяці? Мій reference letter датований березнем 2024( саме тоді був 1 рік стажу), job offer березень 2023( але я так розумію він з такою датою і залишається...) Declaration and authorisation letter у червні отримав, перед запуском AOS. Дякую😉
    1 Reply Last reply
    0
  • t5598868826T Offline
    t5598868826T Offline
    Nastya Gyrshanovych
    wrote on last edited by
    Добрий день! У мне була така ситуація. Дітям надається візітор рекорд на основі вашого ворк перміту. Не переживайте, все буде ок. Я отримала.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alex
    wrote on last edited by
    Ці портали приходять зараз вразброс. Бо у Анни вже є пр за 28 жовтня
    1 Reply Last reply
    0
  • t5567362395T Offline
    t5567362395T Offline
    Ievgen Godovskyi
    wrote on last edited by
    Нотаріус в Канаді не перевіряє статус в Резерв+ :). Головне Апостиль не забудь проставити
    1 Reply Last reply
    0
  • t143151741T Offline
    t143151741T Offline
    OksG
    wrote on last edited by
    Добрый день! Подскажите, а кто то продлевал визу для вклейки в новый паспорт? Подскажите с чего начать? Спасибо!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alina
    wrote on last edited by
    Підкажіть будь ласка які документи потрібні від спонсора? Не можу знайти інформацію…
    1 Reply Last reply
    0
  • t1092367561T Offline
    t1092367561T Offline
    Viktoriia Dmukh
    wrote on last edited by
    @OstapBosak Можна Вам задати питання? Я бачу що справи з цією програмою дуже довго тягнуться… є можливість що будемо чекати як TRtoPR роками. Я дуже хочу поступати до вузу… Так ось питання в чому, чи є сенс взятися за вивчення французької мови щоб спробувати пройти по ЕЕ? Тим більше що з французькою В1 не потрібно робити lmia роботодавцю, а в нас перміти через рік закінчуються..
    1 Reply Last reply
    0
  • t489834301T Offline
    t489834301T Offline
    Anna Masarik
    wrote on last edited by
    Я отримувала. Ми подалися на візу 22.02.2022. Написано повністю повернули гроші за візи і біометрію. До речі, нам лист цей пр йшов тоді, коли було фінал не рішення в трекінгу. І лише через 7 днів портал 1. Так що ви теж скоро отримаєте новини
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vadym
    wrote on last edited by
    Коллективний розум допоможіть будь-ласка☺️: мама зараз мала би летіти Wizzair з Сучави в Рим, і завтра Westjet Рим-Калгарі-Єдмонтон. Але Wizzair переніс рейс на завтра з Сучави до Риму і вона не встигає на канадський літак. Дві різні авіакомпанії. я уже 40 хв на лінії westjet хочу поміняти виліт з Риму на день вперед. Які думки? Ще можливі варіанти? Я так розумію в Сучаві wizzair має предоставити готель та харчування, якщо вони змінили виліт. А що на рахунок компенсації? чи мав хтось досвід з ними?
    1 Reply Last reply
    0
  • t489834301T Offline
    t489834301T Offline
    Anna Masarik
    wrote on last edited by
    Це може суттєво вплинути на справу. І стане ясна причина, що сталося. Не може вона просто так загубитися. Буде зроблений повний розбір. З особистого досвіду. Ми ходили до нашого депутата з кумою щодо візи по куает нашого кума. Заявка була без розгляду 10 місяців. Це при тому, що всі члени сім’ї вже давно отримали і приїхали в Канаду. Після депутатського запиту, ми дізналися причину затримки. І ще через 2 тижні він отримав запит за вклейку візи в паспорт. Тому, звернення до депутата може мати сенс. Треба використовувати всі можливості.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Lesya Sekretar
    wrote on last edited by
    В коменті пише, що приїхав в кінці 2023р. Мій син отримував такий лист в червні 2023р, але коледж в Торонто вимагав все рівно стаді перміт. Теоретично то можна, а практично більшість коледжіві універів не хочуть приймати без стаді перміту.
    1 Reply Last reply
    0
  • t489834301T Offline
    t489834301T Offline
    Anna Masarik
    wrote on last edited by
    В найближчий час очікуйте. У нас 5.06- фінал не рішення. 13.06- портал 1. Вірніше, портал 1 через 10 хвилин після дзвінка в IRCC🤣
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Margarita
    wrote on last edited by
    Добрий день! Підскажіть, будь ласка, є тут хто оформляв visitor visa після завершення cuaet для родичів? Чи потрібно здавати біометрію та проходити медогляд в Україні? Чи можливе вклеювання візи в Україні і скільки часу чекати ? Дякую за відповідь 🙏😊
    1 Reply Last reply
    0
  • t189666411T Offline
    t189666411T Offline
    V S
    wrote on last edited by
    Дуже дякую! А є якись реєстр де можно побачити список нотаріусів неподалік? Мене особливо цікавлять Ванкувері та Вікторія . Дуже дуже дякую!
    1 Reply Last reply
    0
  • t489834301T Offline
    t489834301T Offline
    Anna Masarik
    wrote on last edited by
    Фото можете загружати ті самі, які подавали в анкету. Там написано, що треба фото зроблені протягом останніх 12 місяців. Ми завантажили ті ж самі
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Lesya Sekretar
    wrote on last edited by
    Якщо з того самого кабінету, що і на CUAET - то незважаючи, що вкажете адресу в Канаді - вам прийде просто лист погодження про стаді перміт в особистий кабінет - такий як колись приходив на ворк перміт як ви подавалися по CUAET. Паперового стаді перміту вам не пришлють. Його можна буде отримати лише в port of entry - аеропорт при в’їзді в країну або їхати на канадсько-американський кордон. Ми минулого року зробили аналогічно - і мали проблеми. Так і не отримали паперового варіанту.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alina
    wrote on last edited by
    І все? А свідоцтво про народження? Чи паспорт що спонсор дійсно являється громадянином Канади?
    1 Reply Last reply
    0
  • t1381369664T Offline
    t1381369664T Offline
    Ольга
    wrote on last edited by
    Откройте Document checklist. Там все расписано. Нужно заверить у нотариуса форму 0191
    1 Reply Last reply
    0
  • t489834301T Offline
    t489834301T Offline
    Anna Masarik
    wrote on last edited by
    Підписана у нотаріуса декларація IMM 0191
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Helen
    wrote on last edited by
    Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, чи потрібно оновлювати данні в Резерв+ для отримання паспорту на який подавались ще в березні? Документ тільки зараз прибув до консульства
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags