PR CUAET
-
Добрий день. Така ситуація. Живу в Ванкувері але працюю віддаленно на тек компанію в Онтаріо (Software Engineer, все подобається) - але по Human Capital не проходжу бо максимальний бал ЕЕ в мене 443. Живу в Ванкувері то ж розглядаю варіант BC PNP - прорахував зможу пройти якщо знайду роботу в своєму НОКУ на підходящу компанію. Пропонують роботу в Ванкувері (HCL Canada - не знаю навіть чи це легітимна компанія) але якась стрьомна пропозиція (по таксам - може я не правий і просто не знаю як воно в Канаді буває): 1 year contract, почасова ставка вказана ЧИСТИМИ - рекрутер каже що такси буде платити работодавець (типу тому, що це контракт а не permanent full time employment). Хіба це так буває в Канаді? Чи не буде проблем із CRA? Є спокуса погодитись і перейти на цю роботу тільки через можливість BC PNP, але дуже не хотілося б втратити нормальну роботу яка є зараз і ще в халепу якусь потрапити.. Будь ласка порадьте щось. Дякую.
-
Timeline LMIA GTS cat b - Mon Nov 20 - application submitted, Wed Nov 22 - approved
-
Якщо ви маєте work permit and SIN, то ви вже є податковий резидент Канади. Особливо якщо прожили в Канаді 180+ днів.
-
Вопрос а кто с Квебека подался, кто-то получил уже запрос на биометрию?
-
ircc.canada.ca/english/immigrate/skilled/crs-tool.asp
-
Це лише на Ваш ризик. Бо може пройти, а може бути запит. Таких випадків вже достатньо. По-правильному - це через консульство!
-
Краще до консультанта
-
Якщо строго то лише фул. А в реалі - по канадськи :) можна продувати податися з 12 міс контрактом
-
Подскажите пожалуйста калькулятор глобальный по Канаде , по какой программе человек может проходить по баллам 🙏
-
Не дуже розумію вашу іронію. Багато людей в Україні і Європі заробляють менше цієї суми на рік. Тож навіть якщо вони дійсно стають tax residents (що малоймовірно) і продовжують свої 1500$ на місяць заробляти у Польші - в Канаді вони податок не муситимуть платити.
-
Можна одразу, або після 3 міс роботи. Точно не рік