PR CUAET
-
13 червня я зайшла в кабінет і побачила в трекінгу final decision June 5 we are processing your application. Я написала тут в групу, що це можу означати. Десь в глибині душі я сподівалася, що може це гарний знак але ж порталу не було. Мені порадили зателефонувати і запитати, що значить це «фінальне рішення». Зателефонували нам сказали, ваша аплікація на фінальному етапі, чекайте, колись прийде лист. Коли- не зрозуміло. І тадам - через 10 хвилин прийшов лист з портал 1. Так що закупіть 🍾, ваш портал вже в дорозі😉
-
Як швидко вам прислали нові візітор?
-
Всім привіт. Здава в Едмонтоні в Vteach Learning Centre. Дуже хороша атмосфера, комп'ютери перегороджені, достатньо далеко один від одного. Довелось розбутись бо у них там паркет. Не шмонали зовсім, просто сфоткали і відпустили сидіти. Лайфхак: якщо хочете пити просіть асистента вони вам принесуть вашу бутилку води зі столу. Так клавіатури заважають, так сусіди заважають коли говорять, але особливо гучних просили по тихше. В цілому все добре.
-
Дякую
-
Вони можуть запросити потім.
-
Але я не надавала свій ворк перміт. Там не було такої опції
-
Отут писали вище
-
Дякую Вам!!
-
Не у всіх центрах видають
-
Tr to pr
-
В тому центрі де я здавала можна Але ж знову ж таки - самі звичайні можна взяти, вони не повинні заперечувати взагалі І воду було можна І ніхто не шманав Я думаю що то від центру ще залежить
-
Доброго дня! Маю таке питання, намагаюся повʼязати свою аплікацію на пр до наявного облікового запису, але не знаю яку правильну суб-категорію вибрати. Спробувала Family Class, але нічого не вдалося😬 Буду дуже вдячна за будь-яку допомогу 🙏🏼