PR CUAET
-
Як швидко вам прислали нові візітор?
-
Всім привіт. Здава в Едмонтоні в Vteach Learning Centre. Дуже хороша атмосфера, комп'ютери перегороджені, достатньо далеко один від одного. Довелось розбутись бо у них там паркет. Не шмонали зовсім, просто сфоткали і відпустили сидіти. Лайфхак: якщо хочете пити просіть асистента вони вам принесуть вашу бутилку води зі столу. Так клавіатури заважають, так сусіди заважають коли говорять, але особливо гучних просили по тихше. В цілому все добре.
-
Дякую
-
Вони можуть запросити потім.
-
Але я не надавала свій ворк перміт. Там не було такої опції
-
Там выдают
-
Добрий день, У когось в особистому кабінеті CRA вже оновилась інформація по виплатам CCB? 🙏 знаю шо в липні перераховують але якого числа оновлення чекати не можу знайти і додзвонитись до них ..
-
Ой я теперь жду ваш результат, вы так переживали,держим кулачки!
-
Отут писали вище
-
В Україні можна легалізувати та зробити переклад свідоцтва про розлучення чи краще це тут зробити?
-
Дякую Вам!!
-
Привіт, а що це за "дозапит по фінансам", про який всі пишуть? Це канадського родича чи того хто імігрує?Плюс наче ж в умовах було, що фінанси не потрібно підтверджувати. Яка сума на рахунку необхідна?
-
Не у всіх центрах видають
-
Tr to pr
-
В тому центрі де я здавала можна Але ж знову ж таки - самі звичайні можна взяти, вони не повинні заперечувати взагалі І воду було можна І ніхто не шманав Я думаю що то від центру ще залежить
-
Доброго дня! Маю таке питання, намагаюся повʼязати свою аплікацію на пр до наявного облікового запису, але не знаю яку правильну суб-категорію вибрати. Спробувала Family Class, але нічого не вдалося😬 Буду дуже вдячна за будь-яку допомогу 🙏🏼
-
Дякую)
-
Так як ви ще не прожили 18 міс, саме ви батьки, бо ви опікуєтесь дитиною і гроші вам нараховують. Тому рахуйте від вашого заїзду
-
Так. Зараз програма призупинена
-
Добрий день Хтось знає чи зʼявляються зараз слоти у консульстві в Торонто?
12 Jan 2024, 17:45
211282/467027
5 minutes ago