PR CUAET
-
А якщо немає нічого, людина не працює бо з окупації, то мені їй відкрити канадську картку і покласти яку суму?
-
Вы прям просили и вам не дали?
-
Повний. Для надання в установи іноземних держав.
-
Та ніяка, на жаль. Вже 17 тижнів прийшло і ніяких змін. Тиша. Вже переживаєм трохи чому так довго.
-
В личном кабинете сын посмотрел ещё раз на следующий день и после этого не смотрел. На почту больше писем не приходило. А у вашей сестры какая ситуация?
-
Доброго дня. Хочемо з дівчиною зареєструвати в реджестрі свої відносини. Маю рішення суду про розірвання першого шлюбу. Які мої покрокові дії? Ще ніяких документів не перекладав.
-
Мені нарахували від дня заїзду дитини ( вона приїхала на 8 місяців раніше чим я)
-
Теж дуже цікавить це питання.
-
Це запит апліканту. І його чомусь запитують, хоча не мали б. Всі показують, що можуть: пейстаби з роботи, витяги з банківського рахунку, українську пенсію...
-
Сьогодні навіть щоб зайти в свій кабінет Alberta Health, у черзі стояла 🤨
-
Окей, дякую!
-
Да, у нас тоже громкие очень были) А еще если ногтями по ним,а не пальцами, то вообще жесть
-
референс має бути свіжішим)
-
В мене сусіди утричі голосніше клацали по клавіатурі, ніж говорили на speaking. Таке враження, що там клавіатури зі спеціальним підсиленням звуку клацання))))
-
Разом з подачею аплікації. Якщо вам повернуть заявку, до отримання АОР, то повернуть усю суму. Якщо буде відмова, то не всю суму (можу помилятись про останнє).
-
Доброго дня. Чи може хтось знає чи приходить смс на канадський номер при оновленні даних в резерв+? Бо треба ж вказати актуальні дані, але щось здається не працює
-
Ну от я і кажу що від центру залежить Коротше краще б я їх тоді взяла чим ні Я також думала що будуть давати якщо попросити Але виявилося що ні
-
А она подавалась на продление стади пермита или первый раз? Как у неё со сроками учёбы?
-
Дякую
-
Airplug? Для чого вони потрібні на лісенінг? Щоб не чути нічого?🤪
12 Jan 2024, 17:45
211303/466568
4 minutes ago