PR CUAET
-
Ну от я і кажу що від центру залежить Коротше краще б я їх тоді взяла чим ні Я також думала що будуть давати якщо попросити Але виявилося що ні
-
Airplug? Для чого вони потрібні на лісенінг? Щоб не чути нічого?🤪
-
Хвилин 15
-
Але я запитала чи можна зі своїми - сказали так Аби то ж я їх взяла напочатку🤦🏼♀️
-
Мені сказали що навушники з функцією air plug 😅 Але сказали що якщо буде заважати то можуть дати додаткові, а так просто не дають😅 Тобто ? Там всього 20 хв спікінгу і коли їх просити ?🤦🏼♀️
-
Я когда делала аппликацию на брата ( следила что тут пишут и какие дозапросы) прикрепляла очень много всего: дипломы и его и жены, пэйстабы, офер, форму т4 , св-во о рождении мое, св-во о браке родителей, нашу выписку со счета, милитари , справки о несудимости , мой е-копр. То есть изначально они планировали идти через провинцию и у них был готов почти весь пакет доку. Но решили по семейной, так как мы как раз в майе получили ПР. Как я поняла, чем больше документов , подтверждающих твою надежность- тем лучше
-
Не впевнений, що так потрібно робити. Але впевнений, що потрібно написати letter of explanation, де чітко пояснити, чому особа не має дохода + вказати, за які кошти живе (наприклад, Ваші доходи). І я б обов'язково долучив посилання на умови програми, де чітко вказано про нерелевантність фінансових вимог.