PR CUAET
-
Доброго дня. Хочемо з дівчиною зареєструвати в реджестрі свої відносини. Маю рішення суду про розірвання першого шлюбу. Які мої покрокові дії? Ще ніяких документів не перекладав.
-
Ні. Чому ви так думаєте? До спонсора купа вимог, по роботі, сумі на рахунку і тд. Більше того по спонсорству є обмеження для новоспеченого резидента в плані фінансової допомоги від держави. Ця програма не причетна до спонсорства.
-
Бо ще вказується це
-
Я подала поштою, та прикріпила лист, з описом ситуації. І щоб вони допомогли розібратися.
-
Сьогодні була консультація з імм консультантом, вона сказала навіть військовий квиток часів совка треба, фото чоловіка навіть якщо не їде, і тур внж іншої країни
-
Тут видимо как кому повезёт. А сестра не пробовала писать или звонить в IRCC? У сына ещё месяца не прошло с подачи, поэтому ещё и рано ждать одобрения. Но ему то же нужен стади пермит к началу сентября, так как заканчивается срок первого ворк пермита, по которому он учится. То же переживаем, чтобы успел получить. Там учиться то останется всего два месяца и хочется, чтобы закончил и получил диплом. Остаётся нам всем только ждать и надеяться, что одобрение будет в срок.
-
це вважається спонсорством)
-
Дипломи точно не потрібні, це зайві папери для офіцера. Це не програма спонсорства, тож виписки з рахунку родича теж не потрібні
-
Було їй 14 років , заїхала сама( був супровід авіаліній) Тут була у знайомих. Я думаю, що це ще від віку залежить. Тому як на момент перебування 18 міс тут вона мала вже 16 років .
-
Не вказувала
-
Шановні, напевно багато в кого батьки були в комсомолі, ви це вказували в "участь у організаціях"? Пояснювати якось додатково треба?
-
Вообщем когда нибудь дойдет до нас очередь и узнаем
-
Мені здається вони його виключать буде помилка 404, а 10:00 вкл. Тому черги не буде до)
-
Бо коли ти отримуєш ПР через те, що у твого родича є ПР - це є спонсортвом. Коли подаєш spouse спонсорство, то також не показуєш свої доходи і тд. І вимоги мінімальні.
-
Хочеться так.
-
Тем более все грузится в отдельные ветки. Если документ не нужен, его не открывают
-
Не зовсім зрозуміла все ж таки чому ви вважаєте цю програму «спонсорством». Десь в програмі вказана така термінологія?
-
Цікаво, а навіщо вам це потрібно переконувати що це «спонсорство»…
-
Да, нет , какая разница. Это документ. И чем больше доказательств , тем меньше вопросов.
-
Звонила ще місяць тому - чекайте і все. Минулого тижня ім написала - наразі відповіді немає. В нас знайомі з України подалися в кінці квітня - то два тижні тому вже отримали стаді перміт і запит паспорта на візу - вчора вде з Варшави паспорт забрали з студентською візою. Тобто за 2 місяці отримали. Дивно! А тут…
12 Jan 2024, 17:45
211340/426745
about a minute ago