PR CUAET
-
Ну, бо вони просто закривають на це очі по суті, а так це і є спонсорство. Просто не несете відповідальності за людину.
-
Мы добавляли документы основываясь на дозапросах. Так же диплом это документ, подтверждающий возможность работать на занимаемой должности ( оффер) , а оффер это доказательство финансовой стабильности .
-
Побачимо демо-версію 9 числа з хоспіталіті і помножити на багато
-
ох сомневаюсь..
-
Я теж так зразу подумала. Тому подзвонила до них, перепитала разів 10))) сказали, все правильно 🤷♀️
-
Это не спонсорство, от слова СОВСЕМ!!! Спонсорство это совсем другая программа!! Зачем вообще люди херню разную пишут 🤷♀️
-
Вітаю! скиньте будь ласка силку,де можна купити проїзний за 39 долар.Дякую,за відповідь
-
Доброго дня, моя донька подала документи на новий паспорт місяць назад, сьогодні передзвонили з посольства і сказали, її що старий закордонний паспорт, який ми здали в ЦНАП при оформленні нового ще в грудні 2021 року проходить по базі як дійсний. У нас навіть копії його не залишилося, як можна підтвердити, що ми його здали? Чи була в когось подібна ситуація? Як ви вирішили проблему?
-
Ви завантажили те що захотіли, то ваша справа, просто прошу вас не радити іншим людям в чаті те, що однозначно не потрібно (наприклад прикрипляти диплом). Це погана порада.
-
должно считаться по родителям. Если вам начислили - то будьте готовы что могут попросить вернуть в связи с ошибкой
-
Тобто ви це просто так для себе називаєте. Ок. Без проблем) просто думала що щось в офіційній термінології пропустила. Бо наша програма не відноситься до спонсорства ніяк.
-
Я следила, и он не был выключен он ложился, а кто-то прорывался, и сайт то будет открыт..закрыь портал, но может выстраиваться очередь на сайт , а просто потом залетят на портал(даже если он был до этого выключен)
-
Хто отримує вже child benefit, у вас в кабінеті вже оновилась інформація і показує виплату на July?🙏
-
Чому сумніваєтеся ? Саме так і було в червні обидва дні
-
Хто отримує вже child benefit, у вас в кабінеті вже оновилась інформація і показує виплату на July?🙏
-
Подавалась 10 квітня, нарешті змінився статус
-
так кажеш ніби вони нам щось винні. я думаю в цілому буде важко змусити гавернмент щось нам зробити бо це фактично запит без дозволу країни твого походження надати тобі право перебувати в Канаді.
-
А хто перекладав військовий квиток, де ви це робили?
-
Чому Канада не дає ніяких офіційних розʼяснень, що буде з чоловіками в яких закінчиться паспорт і вони не зможуть зробити новий?
-
Доброго дня. Чи може хтось знає чи приходить смс на канадський номер при оновленні даних в резерв+? Бо треба ж вказати актуальні дані, але щось здається не працює
12 Jan 2024, 17:45
211363/467343
less than a minute ago