PR CUAET
-
Чому сумніваєтеся ? Саме так і було в червні обидва дні
-
Подавалась 10 квітня, нарешті змінився статус
-
А Ви вже заповнювали першу форму з 6 питань? Якщо ні - то я не знаю, що сказати, бо цю форму прибрали з сайту. Зараз виглядає так, що провінція заповнює квоти (50 шт на місяць) з тих заявок, які встигли заповнити цю першу форму і/або тих, хто вже засабмітив документи до того, як введи обмеження заявок на місяць. Точно як це працює не знає ніхто. Є думка, що поки не закінчаться список тих, хто встиг заповнити першу форму, провінція не поверне її на сайт. Знову ж таки, це не точно.
-
Що ти мелиш? Мається на увазі, якщо вони проти цього, то хай дадуть офіційне розʼяснення, що чоловіки в яких закінчився паспорт і вони по причинам які зараз відбуваються в українському консульстві, не можуть виготовити новий (актуальний) мають покинути Канаду. Чому я це питаю, бо в 2022 році Канада приймала від венесуельців паспорта які закінчились, але не більше чим 5 років.
-
Ну, зі словом Accelerated вони явно погарячкували
-
Канада- наш союзник офіційно. Диктаторські режими - погане порівняння
-
Ну їх не так багато як українців, плюс здається у Венесуелі жорстокий режим тирана, в Україні незламна потужна свобода і демократія, якось так)
-
Так на зараз в нас і стоїть умова саме офіційна, покинути Канаду , коли закінчується ворк перміт. В ньому так і написано: you must leave Canada by… дата. І чому це ви повинні покинути Канаду, коли ваш паспорт закінчився? Їм на це все одно. Тут всередині ваш паспорт для життя не треба. Не можете податися на пр? Ну так це вказано теж в умовах. Тобто вони просто нічого нового не кажуть, не змінюють ці правила. Але самі правила вже давно є
-
Так, це про тих, хто вже заповнив анкети, прикріпив документи і оплатив 840 кад за розгляд.