PR CUAET
-
В це просто хочеться вірити, що щось вигадають. Хіба якісь інші країни вже видали замінники паспортів чи приймають прострочені ? Мій зять в Польщі дуже давно з Пмж, паспорт закінчується в вересні . Поки навіть натяку нема ні на що «сіре». Лишається без паспорту станом на сьогодні . А їм для банку потрібні паспорти, навіть не поїхати кудись за кордон
-
Може потім зачухаються і будуть сірі паспорти давати, як в ЄС)
-
Опа я не знала, що там так навіть можна
-
Я кинула для розуміння що так вони розглядають але це типу зара лютий , і липні буде березень , серпні- квітень а у вересні травень
-
Та і чесно кажучи, Канада теж ще нікого не вислала. Писали, що хтось сам поїхав , не став ризикувати, щоб потім навіть в ЄС на заїхати . Але дійсно хочеться прочитати хоч один кейс, хто чогось добився і як саме і на яких умовах залишився з протермінованими доками.
-
Пфффф, трохи смішно ))) «якщо у вас є консенсус». Але думаю, сервіс взагалі дуже далека від цих питань організація. Це просто приватна думка рандомного клерка
-
Диплом не є optional документом для цієї програми. В аплікації просто фізично можна долучити багато документів з випадаючого списку, тому що веб портал один на багато програм, відповідно у списку покриті всі ці програми. Це не заклик завантажувати їх всі. Орієнтуватись варто на інструкцію до конкретно нашої програми і чекліст, там диплома немає. Гарного вам дня і чудового настрою ☺️
-
Мені дуже було соромно , що і як я мичала на спікінгу. Вийшла і молилися щоб хоч 5 поставили щоб не перездавати. Відверто було враження , що не сказала нічого. На виході 10 за нього . Чесно, не знаю як.
-
Я сьогодні був з сином в Сервіс Онтаріо, і запитав леді про цю ситуацію. Вона відповіла що Канада може піти на зустріч, але при умові, що у вас є консенсус з вашою країною. Ось я і задумався над цим, так як консенсусу немає. І мені стала цікава офіційна позиція Канади по цьому питанню.