PR CUAET
-
@vitaliimartyniuk перенесено у відповідні гілки.
-
Доброго дня,шукаю людей котрі прилетіли по CUAET та зробили вже PR по ІТ(QA)…Québec
-
Також, нагадуємо передік країн, з яких ми можемо дістати для Вас довідки про несудимість: 🇺🇦Україна 🇷🇴Румунія 🇲🇩Молдова 🇭🇺Угорщина 🇨🇿Чехія 🇵🇱Польша 🇸🇰Словаччина 🇩🇪Німеччина 🇮🇪Ірландія 🇫🇷Франція 🇮🇹Італія 🇪🇸Іспанія 🇵🇹Португалія 🇫🇮Фінляндія 🇸🇪Швеція 🇩🇰Данія 🇧🇬Болгарія 🇪🇪Естонія 🇱🇻Латвія 🇱🇹Литва 🇬🇪Грузія 🇬🇷Греція 🇬🇧Великобританія 🇰🇿Казахстан 🇦🇿Азербайджан 🇹🇷Туреччина 🇲🇪Чорногорія 🇮🇱Ізраїль 🇧🇪Бельгія 🇨🇾Кіпр Також, ми допомагаємо з перекладом та засвідченням документів для PR 📞Контакти для замовлення документу або консультації: +38 067 861-45-28 (viber, whatsapp) Telegram: @Margo2145 Наш інстаграм: Instagram: instagram.com/margo_grosmeister?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA== 🔸А також запрошуємо вас приєднатися до нашого телеграм каналу, де ми надаємо візову підтримку для українських переселенців у США, Великій Британії та Канаді😌 t.me/grosmeister1
-
Доброго дня,шукаю людей котрі прилетіли по CUAET та зробили вже PR по ІТ(QA)…Québec
-
Це не спонсорство - це возз’єднання родини. Немає ніякий вимог від канадського резидента по утриманню людини. Жодних статків від нього не потрібно показувати і жодних зобов’язань не покладається. Просять показати фінансовий стан апліканта… ну це логічно. Канада хоче знати, за який рахунок аплікант себе утримує. І в цьому немає нічого страшного. Тим паче, що відсутність грошей - не може бути причиною для відмови. Термін «спонсорство» в народі пішло просто від схожого шляху отримання пр. Тобто не економічного. По типу програми, це більше відноситься до гуманітарного типу.
-
А я мичала і кілька разів повторювала щось одне й те саме. З цього зробила ще один висновок: плюс-мінус по своїм знанням і отримуєш бали.
-
Доброго дня! Немає ніякого руху після біометрії(
-
Це шкода. Ось сайт пише, 16 червня, що можна стати на військовий облік в консульстві. novyny.pro/news/mobilizaciya/yak-stati-na-viyskoviy-oblik-za-kordonom-4931.html у мене ситуація дещо інша, я стою на обліку вже, але дані застаріли. І я написав заяву в консульстві поновити дані (мені треба стати на облік в ТЦК в іншому районі і отримати відстрочку як багатодітний батько). Принаймні заяву на це я в консульстві в Оттаві написав. Думаю є хороший шанс, якщо він прийде в консульство і напише заяву стати на військовий облік, що зможе отримувати консульські послуги. Думаю можна подзвонити до них і спитати
-
Доречі забув сказати купляв їхній курс за 40$. Там казалось про те що запинуи і списання не часте не впливає на оцінку і можна набрати 12. Курс 100% вартує своєї ціни. Дуже багато інформації та все детально розказується як вони оцінюють що можна що ні. Як краще. Приклади хороших і поганих листів і відповідей і чому вони такі. Практики там не так багато але годно. Я за 3 дні пробігся але для тих хто готується заздалегідь буде дуже корисно.
-
Повторю вопрос скажите пожалуйста у всех у кого не обновилась информация по выплатам присутствует графа apply for child benefits или так не должно быть и мне снова нужно заполнить?
-
Не дуже зрозумів хід ваших думок. Реєстрація в резерв+ це просто оновлення контактних даних. Стаття 210 по якій штрафи збільшили це за порушення правил військового обліку взагалом. Реєструючись в резерв+ ви виконуєте одну з вимог, але при цьому там ще 100500 інших вимог які ви і ми продовжуємо порушувати
-
t.me/prcuaet/19036/239814