PR CUAET
-
Подскажите пожалуйста калькулятор глобальный по Канаде , по какой программе человек может проходить по баллам 🙏
-
Не дуже розумію вашу іронію. Багато людей в Україні і Європі заробляють менше цієї суми на рік. Тож навіть якщо вони дійсно стають tax residents (що малоймовірно) і продовжують свої 1500$ на місяць заробляти у Польші - в Канаді вони податок не муситимуть платити.
-
Можна одразу, або після 3 міс роботи. Точно не рік
-
Подскажите пожалуйста калькулятор глобальный по Канаде , по какой программе человек может проходить по баллам 🙏
-
-
Дякую!
-
-
Дивіться чи ви можете обовязки натягнути на нок з того переліку. АОС цілком варіант, 3 міс роботи в Альберті, якщо є попередній досвід, і подаєтеся. Теж норм
-
Ви теж великий молодець) звичайно живучи у Канаді треба платити податок з будь-якого доходу. Питання було про людину що в Канаді ще не житиме. Щодо мене - я на канадському пейролі з першого місяця в Канаді, ФОП в Україні закрила. Тож ніяких проблем не матиму 😌 Але в ситуації автора я б проконсультувалась з CRA/толковим tax paralegal. Бо не скажу що канадські податки то копійки)
-
Ви великий молодець. Я знаю багато людей що так не робили. Але це їх ризик, бо вони жили в Канаді. Щодо моєї поради - вона не є протизаконною. Людина топік стартер ще не матиме significant ties з Канадою, якщо приїхала на тиждень і поїхала на рік. Це не legal advice. Можна уточнювати в CRA if they are considered tax residents
-
Так