PR CUAET
-
Доброго дня! Немає ніякого руху після біометрії(
-
Це шкода. Ось сайт пише, 16 червня, що можна стати на військовий облік в консульстві. novyny.pro/news/mobilizaciya/yak-stati-na-viyskoviy-oblik-za-kordonom-4931.html у мене ситуація дещо інша, я стою на обліку вже, але дані застаріли. І я написав заяву в консульстві поновити дані (мені треба стати на облік в ТЦК в іншому районі і отримати відстрочку як багатодітний батько). Принаймні заяву на це я в консульстві в Оттаві написав. Думаю є хороший шанс, якщо він прийде в консульство і напише заяву стати на військовий облік, що зможе отримувати консульські послуги. Думаю можна подзвонити до них і спитати
-
Доречі забув сказати купляв їхній курс за 40$. Там казалось про те що запинуи і списання не часте не впливає на оцінку і можна набрати 12. Курс 100% вартує своєї ціни. Дуже багато інформації та все детально розказується як вони оцінюють що можна що ні. Як краще. Приклади хороших і поганих листів і відповідей і чому вони такі. Практики там не так багато але годно. Я за 3 дні пробігся але для тих хто готується заздалегідь буде дуже корисно.
-
Повторю вопрос скажите пожалуйста у всех у кого не обновилась информация по выплатам присутствует графа apply for child benefits или так не должно быть и мне снова нужно заполнить?
-
Не дуже зрозумів хід ваших думок. Реєстрація в резерв+ це просто оновлення контактних даних. Стаття 210 по якій штрафи збільшили це за порушення правил військового обліку взагалом. Реєструючись в резерв+ ви виконуєте одну з вимог, але при цьому там ще 100500 інших вимог які ви і ми продовжуємо порушувати
-
t.me/prcuaet/19036/239814
-
Я 3 місяця чекала
-
Спасибо) Ну прям готовилась недели две... именно я писала сочинения, проходила чтение и аудирование, по говорению,прочла много сэмпл ответов)) www.youtube.com/@CAREERAXIS вот тут тренировала райтинг, чтение и аудирование www.youtube.com/@hzadeducation-coachingcent986 этого парня послушала советов и вот этот файл для говорения выше который. подала на переоценку райтинга,жду)
-
Спасибо) Нет, бабушка единственный аппликант