PR CUAET
-
Ви подались на інтерес..(PRTQ)…
-
офффер треба наче для градюейтів
-
ні не робив в мене вже робота на протязі більше року
-
Обычно не нужно но может у вас там что-то «слетело».. Надо позвонить и лично узнать. Только дозвониться я например уже второй день не могу, ожидание на линии 2-3 часа говорит 🙈
-
Я так розумію тиша навіть в тих хто подався у січні 😩
-
Чи робили ви validation offre d’emploi?
-
Вот у мене так
-
Доброго дня, я медик і 2 місяці тому подалась на новий паспорт в Торонто. Ще не оновлювала свої данні. Чи вже в дівчат є досвід в цьому? Чи видавали документи без резерв плюс?
-
Я получала только в прошлом месяце первый раз и меня вот смущает нормально это или нет ..вроде не нужно же каждый год перепродавать ?
-
у мене не куа але я вже подався на CSQ
-
Там виходить якщо не оновив дані - прийде повістка на стару адресу - не явився - штраф. Оновив дані - вказав Канаду - порушення правил обліку бо не знявся з обліку - штраф. Яка різниця якщо штраф в будь якому разі?
-
не зрозумів я саме по пілоту АІ стрім
-
Не чув, щоб таке було можливо.
-
Тут у меня так
-
Я сегодня дозвонилась до общей линии для разблокировки аккаунта, ждала час на линии. А вот по поводу бенефитов никак(
-
Ну вот я нажала на child benefit и выходит вот такое:
-
Дуже сильно змінилися ці відбори, не часто і немає категорій взагалі другий місяць
-
Хіба що через АОS але які там шанси пройти.
-
Підскажіть будь ласка, які документи потрібно для повернення в Україну, або які дії треба зробити? Дякую
-
Люди, ви хоча б встигнути ту форму заповнити. Я цілий рік чекала того липня щоб податис, а тепер взагалі нема куди подаватися.
12 Jan 2024, 17:45
211457/468352
about a minute ago