PR CUAET
-
Доброго дня! Можливо тут вже розглядали це питання, але я не можу знайти в чаті…соррі У чоловіка закінчується паспорт та work permit в квітні 2025 року. Спробували подовжити, прислали на таку ж саму дату новий work permit. Що робити з паспортом закордонним, чи можно зробити новий? Чи можна щось зробити з work permit? Чи є вирішення якесь? Хто знає, будь ласка допоможіть🙏
-
Чоловік так само подавався 16 квітня, і поки без змін.
-
Ну так, але ж нікого не видворили .
-
Напишіть нам допоможемо
-
Доброго дня всім. У дитини (4 роки), закінчується термін дії паспорта в серпні (відподно віза і візітор рекорд також). В консульстві паспорт вже продовжили на 4 роки (новий паспорт теж вже замовили). Заявку на новий візітор рекорд я теж зробив. А як замовити нову візу? Чи потрібно чекати новий паспорт чи вже можна робити це зараз? Хто вже цим займався, поділіться досвідом будь ласка. Дякую
-
Їм по барабану буде) їм ніщо не заважає просто випхати всіх хто буде нелегалом)
-
Він замовив десь в лютому . Варшава. Не видають ні під яким соусом , саме ДП Документ. І навіть не пише що виготовлено. Варшава
-
Он обновил данные в приложении, этого достаточно? У меня ворк пермит с большим сроком, но я не работаю. Если без работы, то нельзя?
-
Загранпаспорт можно сделать через консульство, предварительно обновив данные о воинском учёте. На ворк пермит можно податься на общих основаниях сейчас. Если у вас ворк пермит с большим сроком и вы работаете, то ваш муж может подать заявку на основании вашего ворк пермита.
-
Подалися 22 Квітня. Сьогодні отримали номер кейсу. Виходить 2 місяці з хвостиком очікування номера. Occupation in Demand : construction worker
-
Будь ласка, без закликів писати всюди куди можна, тут ВИКЛЮЧНО інформаційна допомога☺️
-
Будь ласка, робимо все що від нас залежить щоб зробити все швидко та якісно 😉