PR CUAET
-
Скажіть,будь ласка, наступного тижня лечу з сином 17 років робити новий загран. Чи йому треба той кьюар чи то після 18ти?
-
Думвю вони не встигають процесити. Воркпкрміти більше 100 днів, картки 77. Думаю шо будуть рнр і категорії. Сес і fsw ймовірно дуже мало будн
-
Да джоб офер и референс леттер, все требования к ним (что должно быть напсиано) указаны прям по пунктам в списке документов. Прикрепляю шаблон референса ОБЯЗАТЕЛЬНО Обязанности своими словами, не копируете с НОК И должны бать слова Permanent Full time
-
Я пояснювала довго і слізно, що не маю оригінал. Він де був один на двох
-
Ви в якому місті?
-
Вибачте, а що це за позиція така - «не писати всюди, куди можна»? Як щодо «стукати в усі двері», «хто стукає - тому відкриють», - цю народну мудрість вже скасовано? Що я пропустив? Про росіянські принципи «сиди, як миша», «не виносити сміття з дому» - знаю не лише зі слів. Чому ви намагаєтеся просувати москаляцькі патерни поведінки? Сподіваюся, за питання ще не банять? Чи вже й сюди росіянці пролізли?
-
Альтернативний шлях отримати копію свідоцтва toronto.mfa.gov.ua/konsulskipitannya/4659-viterbuvannya-dokumentiv
-
Вам краще створити аккаунт і отримаєте чек ліст обовʼязкових документів. Він персоналізований
-
Таке правило даного ресурсу, ВИКЛЮЧНО інформаційна допомога😁
-
Не знаю, можливо зараз так. Раніше нічого не вилучали. Правда, це було 15 років тому
-
Інформаційна допомога передбачає: - сформулювати суть проблеми; - усвідомити її масштаби; - знайти рішення; - реалізувати рішення; - оцінити результати; - проаналізувати помилки; - усунути помилки; - вчинити оптимальним чином у рамках діючого законодавства. Саботаж на будь якому етапі, під надуманими приводами - є індикатором/маркером свідомої шкоди, котра переслідує певну мету. Питання: - яку мету переслідуєте саме ви, з огляду на зазначене?