PR CUAET
-
З квітня немає категорій. Міллер казав що пріоритет - ті хто в Канаді : з TRP на PRP Якщо зупинка скоріш статистично йшли потоком закордону Тому і зробили СЕС та Провінція вже тричі з призупинки Імхо
-
Для того щоб бути на обліку у військоматі і не мати проблем в Канаді потрібно через 3 місяці перебування закордоном стати на консульський облік. І консульство предасть дані до СБУ а там уже СБУ передало б дані на тцк. Постановою навіть є така зі змінами від 16 травня 2024.
-
а що таке prp?🙂 і чи ворк перміт відноситься до trp?
-
Скільки коштує квиток у Х'юстон?
-
Може хтось має гарного репетитора з французької мови?
-
Мені Біо та AOR разом прийшли Сьогодні зарахували медицину стару Ви одразу платили за біометрію?
-
google.com
-
Там в анкеті є питання про marital status. Що ви вказували? Свідоцтво про смерть батька також потрібно додавати. Це обов’язкові документи
-
Дякую!)
-
скидую в лс
-
У людини питання було не про відстрочку, а про те як стати на облік за кордоном. А щодо мене, то у мене своя голова на плечах, і я сам вирішую, що мені є сенс робити. Я сходив в консульство, написав заяву стати на облік в ТЦК в моєму районі, доклав скан посвідчення багатодітної родини. Вони відправили це в Україну. І я радий, що це зробив. Це я пишу іншим хто читає, на всяк випадок (нікому не зашкодить, якщо я заохочу думати своєю головою). Бо така порада в нікуди про те що немає сенсу ходити в консульство, здалася мені не доброю.
-
Permanent Residence Permit Temporary Residence Permit, дозвіл на роботу надає вам статус temporary resident (на період поки активний дозвіл на роботу)
-
В березні прибрали пріоритетність з заяв Українців, тепер за останньою розмовою з адвокатом, пре Апрув треба чекати 10-12 місяців. Тому набираємось терпіння.