PR CUAET
-
google.com
-
Там в анкеті є питання про marital status. Що ви вказували? Свідоцтво про смерть батька також потрібно додавати. Це обов’язкові документи
-
Дякую!)
-
скидую в лс
-
У людини питання було не про відстрочку, а про те як стати на облік за кордоном. А щодо мене, то у мене своя голова на плечах, і я сам вирішую, що мені є сенс робити. Я сходив в консульство, написав заяву стати на облік в ТЦК в моєму районі, доклав скан посвідчення багатодітної родини. Вони відправили це в Україну. І я радий, що це зробив. Це я пишу іншим хто читає, на всяк випадок (нікому не зашкодить, якщо я заохочу думати своєю головою). Бо така порада в нікуди про те що немає сенсу ходити в консульство, здалася мені не доброю.
-
Permanent Residence Permit Temporary Residence Permit, дозвіл на роботу надає вам статус temporary resident (на період поки активний дозвіл на роботу)
-
В березні прибрали пріоритетність з заяв Українців, тепер за останньою розмовою з адвокатом, пре Апрув треба чекати 10-12 місяців. Тому набираємось терпіння.
-
Точно такая же ситуация и у меня. Подала маму, указывала статус widowed и прикладывала перевод свидетельства о смерти её мужа.
-
В живій черзі не більше ніж 2 місяця до закінчення дії паспорта можна подовжити
-
Дякую
-
Читаєм правила чату, ніяких закликів, прохань, завалювань уряду листами, можна тільки сидіти і чекати😁
-
Дитина має бути з одним із батьків
-
Ось тут більше абревіатур : t.me/prcuaet/1/141681
-
Проясніть будь ласка, що це за лист портал1?