PR CUAET
-
Я вообще, собрал за последний год, в один файл и загрузил...
-
Дякую, що відповіли. Моїй мамі сьогодні прийшло приблизно таке повідомлення. Але там окрім надходження в Канаді вона має відповісти ще на деякі питання. Та ще й не через портал а reply email and copy and paste template.
-
Я чесно кажучи нікуди не поспішаю і все розумію що відбувається в нашій країні (( хотіла продовжити ворк перміт, бо він в мене до 2025 року, а без нового паспорту це робити без сенсу. Тому просто вже чекаю, коли прийде тоді прийде)
-
Дякую
-
Під скажіть будь-ласка, Як ви записувались на біометрію? Перехожу на сайт , вибираю місто Але не бачу де забукати апойтмент
-
Если варианта решить в Киеве у вас нет и доказать что вы его реально сдали, то вам нужно решать «по местному»
-
Я відповідав саме на пасаж про відстрочку через консульство. Наскільки мені відомо, це не спрацює. Вибачте якщо що
-
ДМСУ имеют право дать ответ в течении 30 дней, мне прислали на 28 🙈
-
В Україні постійно вимикають світло. Тому чекати будемо довше. Це не їх провина, не панікуйте, все отримаємо але доведеться почекати трохи довше. Включаємо режим ЖДУНА 🤗
-
Ну це реально катастрофа
-
І мені так консультант порадив зробити
-
Так, це повідомлення портал 1. Вітаю вас, ви в кроці від ПР) На сам портал для відстеження карток доступ дадуть окремо, після вашої відповіді на лист. А коли у вас була подача, скажіть будь ласка?
-
І можна не дочекатись ..
-
Я і до того ж всім казав, шо краще зосередитись на отриманні пр, а не мутити воду
-
Добрий день. Комусь приходив такий лист? Просять вказати доходи до приїзду в Канаду (за 4 місяці виходить). У нас доходу не було. У мене лише дитячі виплати, чоловік не працював. Як ви вирішили це питання? Дякую
-
Так яка претензія до мене конкретно? Побачив шо людина ходить по грані, нагадав правила шоб не було муту і все, насмішок нема, ваша група - ваші правила
-
26 жовтня
-
Так
-
Привіт, шукаю ліцензованого перекладача з польської на англійську мову. Дякую
-
а апостиль це те, що робиться після завірення підписа в нотаріуса? Тобто десь в Сервіс Онтаріо? Тобто для того, щоб це дізнатися, по суті треба питати в них наперед
12 Jan 2024, 17:45
211633/427526
2 minutes ago