PR CUAET
-
Дуже дякую Вам! Я лише не розумію для чого робити переклад з укр на англ в перекладача. По суті можна перекласти самому, але потім після апостилювання вже перекладати на українську в перекладача
-
Так і так Мені канадський нотаріус сказав, що без англійського варіанту можуть не поставити апостиль
-
Громадянин України має право на 2 діючі паспорти одночасно
-
Нема за що. І в Україні потім перекладаєте тільки апостиль
-
Вы 19 марта подавались?
-
Відредагувала комент і вказала дати
-
Вибачте за багато повідомлень, для підсумку: 1. Сам роблю на двох мовах 2. Несу до місцевого нотаріуса на засвідчення підпису . (Що я маю йому сказати? Що мені потрібно конкретно? Підписати лише англійську копію чи обидві?) 3. Апостиль в сервіс онтаріо (це просто прийшов в чергу і робиш чи треба записатися? Роблять всюди чи лише в певних? Як називається послуга?) 4. Відправляю в Україну 5. На місці роблять переклад апостилю і разом довіреністю на двох мовах несуть моєму нотаріусу Ці всі пункти треба зробити по суті для кожної довіреності окремо
-
Усім доброго вечора!Скажіть будь ласка таке запитання ,хтось отримав загран паспорт 18-60 років (без резерв + ) якщо є документ що не пригоден до служби?чи вони все одно потребують цей QR код з резерв + . Дякую чекаю на відповіді (Консульство Отава)
-
Подали для сина 17р, потрібні документи згідно переліку на сайті (оригінали і копії). За кюар код не питали
-
The business license is giving me a hard time to get from my company . It’s a very big company
-
@luckymitin2010 Pls moving forward drop ur msgs in here: t.me/prcuaet/235356 This chat isn’t about AOS Ur msgs gonna be deleted Thanks.
-
Alberta opportunity stream
-
I mean for PNP
-
I saw business license on the checklist.
-
Please useful information please.
-
Please can somebody tell me . Can someone submit application with the business license? I’m talking about people that lives in Alberta
-
That's 3/3 warnings; Oleksandr is temporarily muted for 30 days!
-
@AVIDTOOL [357283336] попереджений (1 of 3).
-
/warn
-
Підкажіть будь ласка тут потрібно вказувати «n/a» чи залишати поле пустим?
12 Jan 2024, 17:45
211660/466962
5 minutes ago