PR CUAET
-
Це яка програма? Ontario HCP?
-
Чому він не служив?
-
в CRA проконсультують, що ви є податковим резидентом з моменту прильоту - бо фіскали, вони і в Африці фіскали, та на кулцентрі не дуже знають, що між країнами бувають такі ратифіковані договори О виключенні подвійного оподаткування і саме вони регулюють відносини між країнами та критерії для отримання статусу податкового резидента в якоїсь з цих двух країн. Між Канадою та Україною такий договір є і саме його треба читати. Він однаковий і для Канади і для України. Ось він: zakon.rada.gov.ua/laws/show/124_674#Text
-
Чи достатньо довідку про несудимість просто перекласти на англійську мову? Без відправки до українського посольства у Канаді?
-
1) Можете не мати профіль, а можете мати - буде опція додати цю інформацію в анкету на номинацію 2) Диплом МОЖЕ БУТИ потрібен на федеральному етапі (див відповідь @OstapBosak нижче)
-
1,5 тижні. У Вас має бути трекінг намбер. На конверті, коли ви відправляли. По номеру перевірте, чи отримали
-
Всім привіт! Я вибачаюсь, якщо повторюю питання, перечитала весь чат, але зараз тільки більше заплуталась... Питання по программі OINP Employer Job Offer: Foreign Worker Stream. Мій NOC 21234, роботодавець згоден підписати форму та підходить по всім умовам. Питання: 1. Я спочатку express interest і коли/якщо приходить інвайт, то я підгружаю документи. Профіль у ЕЕ мені не потрібен взагалі ні на якому етапі подачі, правильно? 2. По данній програмі не потрібна евалюація диплому, після номінації від провінції диплом мені також не буде потрібен, правильно? Бо я навіть не починала цей процес..
-
Вы можете скинуть ссылку, чтобы почитать подробнее, спасибо большое
-
Дякую ☺️