PR CUAET
-
1,5 тижні. У Вас має бути трекінг намбер. На конверті, коли ви відправляли. По номеру перевірте, чи отримали
-
Всім привіт! Я вибачаюсь, якщо повторюю питання, перечитала весь чат, але зараз тільки більше заплуталась... Питання по программі OINP Employer Job Offer: Foreign Worker Stream. Мій NOC 21234, роботодавець згоден підписати форму та підходить по всім умовам. Питання: 1. Я спочатку express interest і коли/якщо приходить інвайт, то я підгружаю документи. Профіль у ЕЕ мені не потрібен взагалі ні на якому етапі подачі, правильно? 2. По данній програмі не потрібна евалюація диплому, після номінації від провінції диплом мені також не буде потрібен, правильно? Бо я навіть не починала цей процес..
-
Вы можете скинуть ссылку, чтобы почитать подробнее, спасибо большое
-
Дякую ☺️
-
Доброго дня ! Можливо хтось підкаже мені інфо . Хочу податися на pr , на основі канадського досвіду. І є різниця назв у документах . У контракті посада має назву " рецепшионіст " ( що не підходить по ноку ) , але в емплоймент леттер назва посади та перелік обов'язків - медичний секретар , адміністративний асистент ( що відповідає вимогам для подачі ) . Мене хвилює назва посади у контракті .HR запевняє мене, що то не є проблемою, але мене беруть сумніви. Можливо може хтось щось підсказати? Буду дуже вдячна .
-
Типу за іноземний досвід в fsw? Дякую!
-
Дуже дякую. А візу можна подовжити якщо вже отримав PNP та подався на PR? В мене віза до лютого 2026 року просто. Боюсь якби естіммейти не виросли через те що буде дуже великий наплив українців в найближчий час. 37 тисяч українців до квітня приїде, з них 3700 у BC, і це тільки інформація по вже куплених білетах, мене та знайомих які теж приїдуть там наприклад немає, буде значно більше.
-
Добрый день, не могу найти информацию , по поводу подачи на гуманитарную программу, хочу понять для себя, могу ли претендовать и искать специалиста, я из Донецка, выехал в 2015 году, есть гражданская паринерша, жила в донецкой области недалеко от линии разграничения, есть ребенок, в Канаде я раьотал платил налоги, 25000$ за 7 месяцев заплатил и 1800 часов работы, сейчас не работаю, она работает волонтеров в фуд банке, я просто не понимаю могу ли я расчитывать на позитивное решение опираясь на свое происхождение и невозможности ехать домой и на то что я приношу пользу стране. Спасибо