PR CUAET
-
Залежно від завантаженості системи, дати AoR і дати здачі біометріі
-
В вас який стрім? Якщо СЕС через Express Entry - пере зарахують десь +\- через місяць/два
-
Тобто коли у дітей закінчується паспорт і ви робите його продовження в консульстві, можна подаватись на visitor record для дітей не вказуючи те що паспорт продовжений? Запитую бо сама нещодавно продовжувала дітям паспорти і після того подавалась на visitor record молодшій дитині і спеціально додавала в списку фотографій паспорта ту, де стоїть печатка і вказувала до якого року паспорт дійсний. Ви впевнені, що можна подаватись на продовження VR дітям без продовження паспорта, тільки на основі перміту батьків? Тоді я б могла це зробити до того як йшла продовжувати паспорти, ну хоча б зекономила на їхніх пермітах, бо зробила б це до 31 березня🤔
-
Відповідаючи на ваше питання - в мене теж таке було. Хтось це іменує «ghost update». Вам перезаразть медицину пізніше, не переживайте
-
Онлайн кажуть швидше . Подалася 14.06. Без змін
-
Ви теж онлайн ?
-
У мене і у чоловіка був диплом спеціаліста (вузи державні), мені бакалавра зарахували чоловіку магістра 🙄
-
@iam_lovelyliuda Ваші повідомлення перенесено Гілка «Хронологія» існує для хронології, а не питань