PR CUAET
-
У нас теж PNP, не ЕЕ. То теж так було. Спочатку зарахували медицину всім членам сім'ї, тоді коли й біометрію приблизно. А потім через якийсь час зникли дати у всіх, як і у вас. Десь через місяць або більше (точно не пам'ятаю) перезарахували медицину і знову з'явилися дати у всіх членів сім'ї, окрім мене (я не є головним аплікантом в заявці). На мене прийшов лист, щоб повторно пройшла медогляд. Прийшлося здавати ще раз.
-
Так) і в мене швидкість нету 75. Сивих волосин додалося, але загалом я думала, що це буде важче. Тепер ото треба чекати і сподіваюсь вони почнуть рухатися
-
Доброго вечора! Поки читаю усю гілку, можливо хтось підкаже - чи існуть кейси де по цій програмі вже отримали пр ? В Ванкувері?) Чи все ж таки, програма не швидка і усі досі чекають зрушення? + чи е в чаті юристи які допомагають по цій программі пройти
-
У нас зарахували головного + депенданта Але, так, як завжди рішення офіцера
-
Хммм Тоді так, щось офіцеру не сподобалось
-
Ви покидали Канаду?
-
Залежить дуже від програми В мене з In progress 1 до In progress 2 було рівно 7 днів. Потім на наступний день прийшов Портал 1 Без ADR Є в кого на це йдуть місяці+дозапити
-
розгляд трішки довший, програма нова, але й умови найлегші (в порівнянні з економічними)
-
Просто дивно якось у нас вийшло, бо мій перший медогляд спочатку були зарахували і дата писала так, як і у решти членів сім'ї. А потім їм усім зарахували повторно, а мені чомусь прислали листа, що я маю знову пройти його. Але я розумію, що то залежить від конкретного офіцера.
-
з Ванкувера ще не було, але для цієї програми місце проживання в Канаді не є важливою умовою. можна сказати - взагалі не умова
-
Декілька людей всього. Подивіться гілку хронологія, там є поновлення і хто на етапі AoR і хто отримав вже